Eşec pentru Pandurii în ultimul amical din Antalya
Eşec pentru Pandurii în ultimul amical din Antalya
Sport7 februarie 2010

În ultimul joc amical disputat de Pandurii în Antalya, trupa lui Liviu Ciobotariu a cedat cu scorul de 2-0 în faţa polonezilor de la Piast Gliwice.
Antrenorul Pandurilor a ales ca la partida ce a încheiat practic stagiul de pregătire din Antalya să folosească în principal jucători ce nu au evoluat în penultimul meci, cel câştigat cu 2-1 în faţa croaţilor de la NK Varteks. Pandurii au ţinut piept adversarilor polonezi în prima repriză, însă în partea a doua Piast a marcat de două ori în urma unor faze fixe, un penalti şi o lovitură liberă, şi a reuşit să câştige întâlnirea cu scorul de 2-0.
După acest ultim meci din Antalya, Pandurii vor reveni luni în România pentru a se pregăti de reluarea campionatului. Conducerea Pandurilor a aranjat încă un joc amical la Târgu Jiu pentru trupa lui Ciobotariu, pe 13 februarie urmând a juca în compania celor de la Gloria Buzău. Data de 13 februarie poate suferi modificări de ultimă oră, cele două conduceri căzând de acord cu o eventuală reprogramare în funcţie de ziua în care va fi programat meciul dintre Pandurii şi Astra Ploieşti din prima rundă a returului.
Pandurii Târgu Jiu – Piast Gliwice 0-2 (0-0)
Teren Hotel Kervansaray
Au marcat: Sedláček (min. 52-din penalti) şi Muszalik (min. 82)
Pandurii Târgu Jiu: Mingote – Popete, Tătaru, Rada, Grecu – Hidişan, Murgan, Orac, Tremonti – Tilincă, Arrieta. Au mai jucat: Rusu, Vranjes, Diaconu, Avrămescu.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.