Este oficial! Mihai Răduț, la Pandurii
Este oficial! Mihai Răduț, la Pandurii
FotbalSport2 iulie 2014

Mihai Răduț este noul jucător al celor de la Pandurii. Petre Grigoraș l-a dorit la gruparea gorjeană: „Cluburile au ajuns la o înţelegere. De – acum este jucătorul Pandurilor. Ambele părţi au dorit asta, asta e clar. El nu a jucat în ultima perioadă şi sper ca în curînd să revină la o formă bună. Este clar că nu s-a acomodat la Steaua. Şi-a dorit să joace mai mult şi a venit la noi. Era un post deficitar la echipă, sper să joace la fel ca în primul mandat.”, a spus Grigoraş la televiziunea sport.ro.
Mihai Răduț a dat randamentul scontat la Pandurii, spre deosebire de forma arătată la formația din Ghencea:”Este clar că nu s-a acomodat la Steaua. Şi-a dorit să joace mai mult şi a venit la noi. Era un post deficitar la echipă, sper să joace la fel ca în primul mandat.”, a mai declarat Petre Grigoraş.
Clubul gorjean nu a plătit niciun ban pe mijlocaș: ”Mihai Răduţ este începând de azi jucătorul nostru. Nu am dat niciun ban pe el, dar Steaua şi-a păstrat procente dintr-o eventuală revânzare”, a declarat Prunariu pentru ProSport.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.