Evaziune fiscală în familia Caragea. Prefectul mănâncă rahat
Evaziune fiscală în familia Caragea. Prefectul mănâncă rahat
Investigatii19 mai 2010

Viorel Salvador Caragea îşi conduce afacerile cel puţin la fel de prost precum manageriază Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj. Celebra balastieră  a lui Caragea, situată pe centura Târgu Jiului, funcţionează pe firma S.C. ETALON PRODCOM S.R.L., care, scriptic, este administrată de DOMAN RODION TIBERIU, iar CARAGEA MATEI, tatăl întâiului poliţist al judeţului, figurează ca asociat.

Potrivit datelor oficiale furnizate, la solicitarea gorjNEWS.ro, de către Direcţia Generală a Finanţelor Publice Gorj, în momentul de faţă, firma lui Viorel Salvador Caragea înregistrează un miliard cinci sute de milioane lei vechi datorii la buget, din care 270 milioane lei vechi reprezintă  stopaj la sursă!

Potrivit Legii 241/2005, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la un an la trei ani sau cu amendă reţinerea şi nevărsarea, cu intenţie, în cel mult 30 de zile de la scadenţă, a sumelor reprezentând impozite sau contribuţii cu reţinere la sursă.

Calculele sunt clare:

Împotriva firmei lui Caragea a început executarea silită, dar procedura legală va fi tărăgănată ani în şir. În rest, deşi ar trebui să răspundă penal pentru stopajul la sursă, care rezultă clar din documentele de mai sus, nu o va face. Încă o dovadă că statul de drept nu funcţionează şi că Gorjul e condus de mafioţi, după reguli mafiote.

Hidos este că Vasile Liviu Andrei, personajul care continuă să dezonoreze deminitatea publică de prefect, tocmai a declanşat marea cruciadă împotriva evazioniştilor. Îi plac dulciurile, cu precădere rahatul.

[youtube]cUtLA4Dtaro[/youtube]

Dacă aş fi consilierul prefectului l-aş învăţa să tacă foarte mult, de preferat definitiv. Ar părea misterios şi, de ce nu, inteligent. Este de competenţa Spitalului 9, secţia <<agitaţi>>, să susţii public că pleci, ca prefect, la lupta împotriva evaziunii fiscale cu un evazionist dovedit la vârful IPJ Gorj.

10 COMENTARII
  • Gica 19.05.2010 la ora 19:04 pm
    De unde se poate trage concluzia ca evaziunea fiscala la Gorj dateaza din vremuri imemoriabile adica de la PSD de unde cu mult respect au preluat-o si cei ce i-au urmat. Cat priveste cazul celui de mai sus ar fi interesant de aflat cum s-a apucat de balasterie cel despre care se vorbeste( a se citi inselarea SC ILGO SA in vederea acestei achizitii) si catre cine a desfacut productia(are cumva Primaria Tg-Jiu vreun amestec?). Mai aveti ceva de adaugat????
  • Narcis DAJU 20.05.2010 la ora 6:22 am
    @) Gica Orice date suplimentare sunt binevenite. Voi investiga si voi publica in continuare.
  • Nicu Isfan 20.05.2010 la ora 14:20 pm
    Dl. prefect ar trebui sa taca din gura. amintiti-i doar de firma lui Filip (fostul subprefect de Nis) care-i ”livra” echipament sportiv la toate scolile, echipoament ce era casat in doar cateva luni. sa-l intrebati pe dl. prefect cate facturi emise si NEACOPERITE in marfa a girat in fata directorilor de scoli (culmea si ei tot profesori de sport in marea lor majoritate). sa-i amintiti d.lui prefect despre banii aruncati pe apa smabetei cu termopanele puse, primavara, de pigui la scoli care, urmau sa fie inchise toamna. intrebati-l cate scoli au fost incise in toamnele anilor 2007 si 2008 si care au beneficiat de miliarde pentru renoovare si rermopane. mai intrebati-l pe dl. prefect de ce la Draguresti si Balteni (primari pedele) o centrala termica de scoala facea cam 1,5 miliarde in loc de 2-3 sute demilioane. mai amintiti-i d.lui prefect cum a impartit cu morega microbuzele pe colegiul 2 senat si 1 deputati si in ce scop. mai amintiti-i d.lui prefect de ce din 170.000 euro bani (europeni) pentru copii de romi, nu a ajuns la gura niciunui puradel macar o grisina. si ia mai intrebati-l pe dl. prefect de tech safty si campusul de la pestisani etc. etc. mai intrebati-l pe dl. prefect cat l-a costat mentinerea in functie pe timpul guvernarii penele. si nu in ultimul rand, mai intrebati-l pe dl. prefect cum a pus la Balteni o directoare peun loc deja ocupat prin concurs si pe ce criterii (doar ca era amanta unui primar?)...
  • ana 20.05.2010 la ora 20:41 pm
    Au fost facute dosare penale la toti administratorii de SRL care nu au platit stopajul la sursa chiar si la cei cu datorii de 200 de lei. Solicitati o informare la ANAF daca pentru ETALON a fost facuta plangere penala de catre finante. In caz contrar trebuie sa fie facute plangeri penale directorilor din finante pentru abuz in serviciu. Aveti puterea sa va luptati cu ei. Mult succes. NU MAI ESTE MULT PANA CAND VOM SCAPA DE ACESTI NENOROCITI CARE AU PARAZITAT TARA.
  • profesorul 21.05.2010 la ora 7:18 am
    mai nea isfan,ori stii ,ori nu spui, pestisaniul este o vaca buna de muls pentru prefect si prietenul sau floarea. dar acum hai sa i dam d lui daju de lucru daca are curaj. la campusul de la pestisani primarul i a semnat lui dan floarea situatii de lucrari si i a dat banii fara a fi facut lucrarile PATRU MILIARDE LEI .deasemeni dan floarea a facturat lucrarile de instalatii la internat conform devizului iar primarul i a platit din nou separat wc urile ,pisoarele etc,afacere de unde au furat doar UN MILIARD. in urma cu doua saptamani ,noaptea,un comando condus de maistrul pantelimon tivig ,consilier local pdl a furat trei strunguri din atelierul scoala al liceului pestisani dar directorul tace ca pestele ca e prietenul prefectului la fel cum nu se mai spune nimic de cele douasprezece calculatoare noi furate din laboratorul de informatica in urma cu cativa ani. astia sunt oamenii prefectului. va urma.
  • elevul 22.05.2010 la ora 9:10 am
    d le profesor.este pacat ca desi toate cadrele didactice din liceu cunoasteti apucaturile maistrului tivig panti ,acelea de a fura tot ce i cade in mana nu a ti facut nimic pana acum,va e frica de el .acesta impreuna cu fiul sau costica au carat cu papucul acestuia toate caloriferele demontate din scoala ,le au dus la fier vechi si au mancat banii.Am noroc sa scap din scoala asta de rahat fiind in ultimul an de scoala dar ce hotii am vazut aici nu cred ca mai sunt in alta scoala.
  • consilier 23.05.2010 la ora 9:14 am
    Iintamplator locuiesc la Pestisani si am doi copii care au facut liceul in localitate dar daca ar fi sa i mai dau la liceu nu i as mai inscrie acolo. Este adevarat tot cea ce scriu profesorul si elevul dar toata vina o poarta directorul Logascu care il lasa pe acest individ Tivig sa faca ce vrea in liceu deoarece il are cu ceva la mana ,altfel nu se poate.DE data aceasta daca directorul nu ia masuri eu voi sesiza politia fiindca fii mei au terminat liceul si nu mai au ce mi face acesti indivizi care sunt razbunatori si nu au ce cauta in invatamant.HOTII HOTII HOTII;;;;;;;
  • Gheorghe Stefan 24.05.2010 la ora 10:00 am
    In anul 2008 Adjunctul Sef Caragea a inceput controale nefondate si fara competenta asupra contractului de furnizare balast incheiat intre SNLO si FCC pentru modernizarea drumului Filias-Rovinari. Impreuna cu Inspectorul sef al IJSC, Caragea a inceput sa ameninte conducerea E.M.C. Rosia si SNLO cu dosare penale daca nu sisteaza livrarea de balast. Adevaratul motiv al actiunilor sale fiind defapt produsul balastierelor proprii.
  • Narcis DAJU 24.05.2010 la ora 21:34 pm
    Ati comentat atatia aici si nu s-a gasit niciunul educat, sa-i ureze prefectului traditionalul "Poftă bună!", niciunul nu l-aţi atenţionat să înghită cu graphefruit, să nu facă diabet, de la atâta rahat... Nici in cele mai sinistre comedii negre nu am intalnit asemenea caricatura de prefect, asemenea caricatura de comandant... Urate vremuri
  • Gica 29.05.2010 la ora 17:47 pm
    Doman Rodion Tiberiu administrator la SC ETALON SRL este fostul coleg de la GRIMEX SA a lui Caragea si care a executat diverse prestari in cadrul Primariei Municipiului Targu-Jiu ca si alte firme apropiate DOCTORULUI (cea a lui Navlea Gelu+ghici cine????)
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.