Exclusiv: ce birou de SCLAV i-a pregătit Călinoiu lui Cosmin Popescu
Exclusiv: ce birou de SCLAV i-a pregătit Călinoiu lui Cosmin Popescu
De cititInvestigatiiOpiniiUltra - Scurte22 iunie 2016

biroul lui cosmin popescuIon Călinoiu, capul absolut al mafiei politico – administrative din Gorj, își conservă toată puterea de președinte al Consiliului Județean, impunându-l ca președinte decorativ pe Cosmin Popescu, sclav de carieră, condamnat penal la închisoare cu suspendare, pentru sclavie excesivă față de un alt ”greucean”, Ionel Manțog. Prin urmare, Călinoiu ar trebui să-și păstreze și biroul de șef al județului, context în care lui Cosmin Popescu i se va amenaja o cușcă  de sclav, pe scările Consiliului Județean.
Deși Agenția Națională de Integritate i-a interzis clar să mai ocupe funcții publice, deși e cercetat de DNA în mai multe dosare penale, deși până și Liviu Dragnea i-a cerut să se dea la o parte, Ion Călinoiu rămâne neclintit pe poziție, nesfiindu-se să declare public că tot el va conduce Consiliul Județean. Mai mult, Cosmin Popescu a anunțat și el, cât se poate de scârbos, că Ion Călinoiu este ”consilierul său personal de suflet”. Merită cercetat cam în ce constă sufletul acestui jeg, care nu cu mult timp în urmă făcea interpelări parlamentare, ca deputat PDL, împotriva lui Victor Ponta și Laurențiu Ciurel, doi dintre noii săi stăpâni. Cam cât de tare pute ”sufletul” acestui jegos, care a stat ani în șir președinte MUT și decorativ la PDL Gorj, într-o perioadă în care trebuia să ridice mâna frumos, ca la școală, și să-i ceară voie lui Ionel Manțog dacă avea ceva de zis.
Modul în care Călinoiu rămâne la butoane ar trebui să atragă atenția la cel mai înalt nivel, în statul român, fiind evident că e obligatorie actualizarea legislației în materie de integritate și anti-corupție. Practic, trebuie să se interzică ferm, prin legi clare, ca baroni ca Ion Călinoiu, dați afară pe ușă din instituții publice, să se întoarcă pe geam cu câte un sclav ca Cosmin Popescu de mână, care de sclav ce e acceptă un rol decorativ, și și-l asumă pe baron drept ”consilier personal de suflet”. Mai mult, baronul spune public că nu se schimbă nimic, că tot el va conduce, deși i s-a interzis clar acest lucru de către instituții ale statului român!
Din moment ce Călinoiu își conservă toată puterea, e absolut firesc să păstreze și biroul de președinte al Consiliului Județean. Prin urmare, jigodia pedelistă Cosmin Popescu e normal să beneficieze de o cușcă, pe scările Consiliului Județean, și să fie accesorizat cu un lanț, că nu se știe, poate turbează iar, și se apucă să-i muște pe Ponta, pe Ciurel, sau pe oricare alt politruc îmbrăcat în roșu, așa cum făcea cu câțiva ani în urmă, când era teleghidat de Ionel Manțog,  liderul ”dreptei” din Gorj, aflată și ea în relații de sclavie deplină față de Ion Călinoiu și PSD.
Faptul că Manțog îl împarte cu Călinoiu pe Cosmin Popescu explică tot acest tablou jegos, fad și cât se poate de etern.
Notă: Nimeni din PSD Gorj, nici măcar Florin Cârciumaru, n-a obiectat public, în vreun fel, față de impunerea de către Ion Călinoiu a jigodiei pedeliste în fruntea Consiliului Județean. Prin urmare, e clar că PSD Gorj e un partid de sclavi, care tac visând să fie și ei aleși într-o zi ca sclavi personali, și impuși în funcții decorative, din care să execute întocmai și la timp ordinele unor baroni penali. Sau, altfel spus, ale unor ”consilieri personali de suflet”.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.