Exclusiv: Documentul care – l duce la pușcărie pe Costoiu
Exclusiv: Documentul care – l duce la pușcărie pe Costoiu
InvestigatiiUltra - Scurte23 mai 2014

 

Ori Costoiu e mitoman, și inventează lucruri care nu există, ori e autorul evident al unul fals în declarații, și trebuie să demisioneze din toate funcțiile publice și să se ducă la pușcărie.
Ajunge să scobești un singur milimetru sub chicioasa pojghiță de sclipici cu care este poleit Mihnea Costoiu, pentru a descoperi lucruri tembele, înfiorătoare.

Costoiu ascunde veniturile soției pentru a conspira afacerile cu fiul Ecaterinei Andronescu

Turnătorul „Iulian” se declară căsătorit și tată a doi copii gemeni de trei anișori, dar se auto-proclamă ca infractor declarând în fals că soția sa nu are venituri și că copiii săi nu primesc alocație!  Dacă pentru ascunderea alocațiilor copiilor, Costoiu nu are altă explicație în afară de prostia decantată de care ne-a convins pe toți în această campanie, turnătorul precoce al Securității ascunde veniturile soției pentru a nu da în vileag afacerile destul de suspecte pe care consoarta sa le derulează în asociere cu Laurențiu Andronescu, fiul babei care și-a petrecut jumătate din ultimii 15 ani în saloane de înfrumusețare și cealaltă jumătate lângă Mihnea Costoiu. Mă refer la Ecaterina Andronescu, firește.

Costoiu nu a negat căsătoria cu șefa de cabinet a ministrului Educației

Potrivit ziarului “Gândul”, Mihnea Costoiu este căsătorit cu Daniela Cristina Ghiţulică, profesor la Universitatea Politehnică Bucureşti, expert ARACIS, șef de cabinet al ministrului Educației, Remus Pricopie, și fiică de prim-secretar PCR. Anterior, Ghițulică a fost și șefa de cabinet a Ecaterinei Andronescu. Asupra acestor aspecte, „Curentul” este mult mai explicit: ”lanțul de cârdășie este ceva mai complicat: atât actualul ministru Costoiu, cât și prea-iubita Ghițulică, ibovnica acestuia din urmă, au ieșit la lumină de sub poalele largi și protectoare ale Ecaterinei Andronescu, fosta ministreasă „Abramburica“, cea care, ani la rând, i-a remorcat prin toate mendrele labirintului politico-universitar prin care s-a tot mișcat și ea însăși.”
Tabloul devine rupt dintr-o casă de moravuri ușoare dacă adăugăm că Daniela Cristina Ghițulică este asociată, în firma S.C. TOXIMED GRUP S.R.L., cu Laurențiu Andronescu, fiul babei auto-sechestrate în salonul de înfrumusețare.

Consoarta lui Costoiu se joacă de-a coflictul de interese

Ghițulică nu este departe nici de un conflict de interese, având în vedere că statutul ei de șef de cabinet al ministrului Educației ridică semne de întrebare asupra calității sale de președinte al Asociației pentru Educație și Cultură. În mod evident, Ghițulică este pusă în situația de a face parteneriate cu ea însăși, să-și cofinanțeze din bani publici activitățile sale din sfera privată ș.a.m.d.

toximed grup

Costoiu: „Sunt căsătorit!”

Pe pliantele electorale ce au invadat Gorjul în această perioadă, Costoiu spune, bățos, că este căsătorit.

Costoiu: „Am doi copii gemeni, de trei ani și o lună”

Într-un interviu pupincurist publicat de Gorj Domino, același Costoiu se laudă cu cei doi copii ai săi, de trei anișori.
În lumina acestor premise, dacă Costoiu n-ar avea comportament infracțional, am fi găsit în declarația sa de avere veniturile soției, din salariul de șef de cabinet al lui Pricopie, din firma TOXIMED GRUP și din asociația pe care o conduce, precum și alocațiile copiilor.

Mitoman sau infractor?

Ce să vezi? Potrivit declarației de avere și declarației de interese depuse Costoiu în aprilie 2014, ori e necăsătorit și nici nu are copii, ori soția și copiii lui n-au niciun fel de venituri. Cu alte cuvinte: ori Costoiu e mitoman, și inventează lucruri care nu există, ori e autorul evident al unul fals în declarații, și trebuie să demisioneze din toate funcțiile publice și să se ducă la pușcărie.
Costoiu declară în documentul oficial depus în aprilie 2014 la Agenția Națională de Integritate că soția sa nu are venituri și că copii săi nu au venituri! Deci, singurii copii din România care nu beneficiază de alocație sunt copii lui Costoiu! Singura soție care lucrează la stat, e președinte de ONG și acționar la un SRL și nu produce niciun venit e soția lui Costoiu! Bine ați venit în plină demență și batjocorire a legii de către un ministru al guvernului Ponta!

 

 
Potrivit Legii 176 din 1 septembrie 2010, Costoiu tocmai a săvârșit infracțiunea de fals în declarații și trebuie să suporte consecințele faptelor sale.

Mai grav este faptul că nici măcar soția ce-i este atribuită de presa centrală, Daniela Cristina Ghiţulică, nu declară venituri ale soțului și nici venituri ale celor doi copii. Deci, dacă este soția lui Mihnea Costoiu și mama celor doi copii, se încadrează la aceeași infracțiune: fals în declarații.

Andronescu, singura femeie de lângă Costoiu

E ciudat că Costoiu n-a fost susținut de soție niciun minut, în această campanie.

În afară de baba autosechestrată în salonul de înfrumusețare, care îl urmează peste tot, din cele mai vechi timpuri și până azi, n-am văzut pe altcineva în preajma lui.

Ce trist.
Notă: Sperăm că Agenția Națională de Integritate și Ministerul Public vor face lumină în acest caz în cel mai scurt timp posibil.

4 COMENTARII
  • Andrei 23.05.2014 la ora 16:04 pm
    Incredibil ! IULIAN , aproape senator ! Mai bine ar fi ales ION SĂVOIU !
  • gorjanul 23.05.2014 la ora 20:44 pm
    Decat tzeparul de Costoiu Citex Faliment mai bine voi vota duminica pe Ion Savoiu . Cel putin acesta e un pungas marunt care a constientizat ca in tinerete a gresit . Dupa ce sia ispasit pedeapsa se vede ca a intrat in randul lumii . A recunoscut ca a gresit , a platit cu libertatea si este din pdv judiciar , reabilitat .Dar tzeparul de Costoiu Citex Faliment nici macar nu recunoaste ca a devalizat mii de miliarde , ca a delapidat si falimentat mai multe foste mari intreprinderi de stat . Ori stiti cum e la asociatiile Alcoolicii Anonimi : Primul pas in vindecarea viciului este sa recunosti ca ai o problema. Ori Costoiu Citex Faliment nu recunoaste .
  • gigi 24.05.2014 la ora 13:35 pm
    Duminica mergeti la vot si sapunem stampila pe pozitia 1 , PDL si LIVIU COTOSMAN.
  • TinA 04.06.2014 la ora 20:28 pm
    Daniela Cristina Ghițulica, nu este sotie, ci ibovnica! (vezi Curentul, "Filiera ibovnicelor din guvernul Ponta: Ministrul Costoiu și-a plasat amanta șefă de cabinet la Pricopie) " Atunci nu trebuie sa declare veniturile sotiei, iar copiii n-or fi trecuti pe numele lui!?
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.