Exclusiv: femeie – miner operată de CANCER, intră în GREVA FOAMEI in fata sediului CE Oltenia. AUDIO
Exclusiv: femeie – miner operată de CANCER, intră în GREVA FOAMEI in fata sediului CE Oltenia. AUDIO
InterviuriInvestigatii22 mai 2018

Baroga Liliana este prima femeie miner din istoria Complexului Energetic Oltenia care intră în greva foamei în fața sediului central al companiei, din dimineața zilei de 23 mai a.c.
Are 51 de ani, lucrează de 31 de ani în CEO, e absolventă a unei Facultăți de Marketing si Afaceri Internationale, si a fost forțată să lucreze ca legător manual de arhivă, și să primească, după 31 de ani de muncă, salariul minim pe economie.
Azi a fost anunțată că dacă până vineri nu acceptă să fie mutată la Motru, pe același post, va fi dată afară. Asta în condițiile în care locuiește în Drobeta Turnu Severin, și are multiple probleme de sanatate. I s-a extirpat o tumoare de la un rinichi si i s-au scos splina și două coaste!
Toate problemele cu subordonații domnului Boza i se trag de la faptul că refuză să se înscrie în sindicatul agreat de administrație. Mai mult, Baroga Liliana a indraznit sa creeze o grupă sindicală, independentă de influențele conducerii CEO. La început au fost 20, dar au mai ramas 2. Restul au cedat, rand pe rand, presiunilor.
Sunt primul om din presă care a aflat chiar de la Baroga Liliana ca de maine intra in greva foamei. E greu de gasit un ziarist necumparat inca de Boza si de firmele abonate la milioanele de euro ale CE Oltenia.
Ascultati marturia cutremuratoare a primei femei miner din istoria CEO care intra in greva foamei, daca vreti sa intelegeti ce se intampla dincolo de gardul cu mult sclipici, ridicat in jurul domnului Boza de presa pupincuristă si de viermii din conducerea sindicatelor aservite.
Încă ceva: Baroga Liliana a fost în audiență la Boza, recent. Directorul general a facut abstractie de faptul ca are in fata o femeie hartuită si dicriminata la locul de munca, si i-a dat ce stie el mai bine: prosteală.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.