Fără precedent: șefia spitalului de stat din Târgu Jiu, preluată cu forța! ȘANTAJAȚI de Capotă, șefii PSD tac
Fără precedent: șefia spitalului de stat din Târgu Jiu, preluată cu forța! ȘANTAJAȚI de Capotă, șefii PSD tac
Investigatii15 noiembrie 2019

În dimineața zilei de 15 noiembrie a.c., Gigel Capotă, fostul manager al spitalului de stat din Târgu Jiu, s-a reinstalat, cu de la sine putere, la conducerea unității sanitare, prevalându-se de documentul notarial de mai jos, în care susține că a renunțat la funcție în baza presiunilor efectuate asupra lui de conducerea centrală și județeană a PSD!

Același Capotă arată că revocarea sa din funcție în realitate nu a avut loc, deoarece ea trebuia să se facă la propunerea Consiliului de Administrație. Acest for este condus de un fost turnător la Securitate, Valentin Popa, care deține, concomitent, și funcțiile de președinte Sanitas Gorj și de consilier județean PSD.

Practic, din dimineața zilei de 15 noiembrie a.c., Capotă a preluat cu forța conducerea spitalului, cerându-le șefilor de secții să nu se mai subordoneze managerului interimar Dumitru Vienescu.

Așa cum era de așteptat, conducerea Consiliului Județean, for care tutelează acest spital, și șefii PSD Gorj nu au avut nici un fel de reacție publică.  Tăcerea lor confirmă că sunt șantajați de Gigel Capotă, împreună cu care au trucat mai multe concursuri de angajare în spital și unele proceduri de achiziții publice.

Deși toate anchetele de presă publicate de presa locală și națională, în ultimul timp, cât și raportul corpului de control al ministrului Sănătății probează faptul că spitalul a fost capturat de un grup infracțional, nici IPJ Gorj, care e condus de Decebal Drăghiea, fiul prefectului PSD al județului Mehedinți, nici Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, condus de prim-procurorul Michaela Teodorescu, care și-a angajat, recent, soțul pensionar la Consiliul Județean, nu au mișcat absolut nici un deget, ajungându-se la situația incredibilă de azi, când postul de manager a fost preluat cu forța de Capotă, care fusese revocat cu o săptămână în urmă.

Toate cadrele medicale ale spitalului de stat din Târgu Jiu sunt bulversate și private de confortul psihic necesar exercitării actului medical la parametri normali. Și toate aceste răfuieli în stil mafiot se întâmplă în plină campanie electorală pentru alegerile prezidențiale.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.