Fără victorie în 2012
Fără victorie în 2012
FotbalSport23 martie 2012

Pandurii a mai făcut un pas greșit „acasă” și se apropie de zona periculoasă a clasamentului

Elevii lui Grigoraș n-au gustat încă din cupa victoriei în acest an în meciurile Ligii I, după înfrângerea de la Brașov și egalul cu Dinamo a mai venit un set cu un eșec „afară” și un egal pe propriul teren.
Evoluțiile Pandurilor din ultimele două etape de campionat, deși au diferit nu doar la capitolul rezultatelor, au avut un numitor comun, acela al dominării clare a adversarului, elevii lui Grigoraș având posesii mult superioare atât CFR-ului în meciul de la Cluj, cât și Voinței Sibiu în partida de la Târgu Jiu.
Meciul bun făcut de gorjeni în Ardeal a fost stricat de o gafă a lui Cardoso, care a oferit pe tavă primul gol al CFR-iștilor, reușită care le-a deschis calea spre un succes la care nimeni nu se mai aștepta după cum s-a desfășurat meciul respectiv. Cardoso a fost pedepsit, a ieșit nu doar din primul unsprezece, ci și din lotul pentru partida cu Voința, dar asta nu i-a rezolvat problemele lui Grigoraș.

Fără gol primit, dar și fără gol marcat…

Partida cu Voința Sibiu s-a dorit a fi una a descătușării pandure, numai că echipa antrenată de Alexandru Pelici a venit la Târgu Jiu conștientă de atuurile pe care gorjenii le dețin și a scos armele potrivite pentru a le da șanse la obținerea unui rezultat favorabil în acest meci. Poate singurul lucru bun pe care Pandurii îl contabilizează după acest 0-0 cu Voința Sibiu este faptul că a încheiat meciul fără a primi gol. Asta nu înseamnă însă că gafele din defensivă au dispărut, ci doar că Rada s-a dovedit a fi mai norocos decât Cardoso sau că Mingote a reușit să fie văzut ca omul meciului reușind să-și hipnotizeze adversarii în 2-3 ocazii imense pe care Voința le-a avut și care puteau mări cotele distrugerilor de pe malul Jiului. În schimb, meciul cu sibienii este al doilea din acest sezon, după înfrângerea cu 0-1 în fața campionilor de la Oțelul, în care Pandurii nu a reușit să înscrie în fața propriilor suporteri.

Mioveni, barcă de salvare pentru panduri?

Destul de afectat după acest semieșec înregistrat pe teren propriu în fața unei echipe în fața căreia ar fi trebuit să învingă fără probleme judecând doar după liniile de clasament ale celor două team-uri, Grigoraș a anunțat că Pandurii se află în criză și că echia sa are nevoie urgentă de o victorie.
Declicul de care Pandurii are nevoie pentru a reveni la rezultatele bune înregistrate în prima parte a campionatului se pare că este
meciul de vineri de la Mioveni. Grigoraș nu se aventurează însă în  a anunța echipa sa ca pe favorită certă în acest meci menționând jocul bun prestat de cei de la CS Mioveni în ultimele partide, argeșenii terminând la egalitate acasă cu Târgu Mureș și în deplasare la Gaz Metan Mediaș.
Un atuu important al Pandurilor la Mioveni ar putea fi revenirea căpitanului Mihai Pintilii, jucător care a ratat confruntarea cu Voința Sibiu din cauza cumulului de cartonașe galbene, însă la capitolul absențe s-ar putea adăuga un nume nou, Vlad părăsind terenul de joc la jumătatea reprizei secunde datorită unui hematom cu care s-a ales în urma unui contact mai dur cu un adversar în prima repriză a meciului respectiv.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.