Feriți-vă de mâțele negre și de judecătoarea Bădescu Camelia!
Feriți-vă de mâțele negre și de judecătoarea Bădescu Camelia!
Investigatii19 februarie 2013

Judecătoarea Bădescu Camelia, de la Tribunalul Gorj, este autoarea unei erori judiciare cel puțin curioase, care lasă loc la speculații în legătură cu buna credință și profesionalismul acesteia.

Numeroasele ilegalități în gestionarea banilor publici, descoperite de Curtea de Conturi la Primăria Turcinești, au fost contestate de primarul Vasile Gogălniceanu, în fața instanței de contencios administrativ și fiscal, în dosarul 7183/95/2012, soluționat, recent, de Tribunalul Gorj.
Față de constatarea Curții de Conturi conform căreia s-au plătit ilegal 2,6 miliarde lei vechi pentru alimentarea cu apă, în sentința pronunțată, judecătoarea Bădescu Camelia exonerează de orice culpă autoritățile locale, susținând în fals că „plățile nelegale în sumă de 269089,33 lei (…) au fost acoperite integral prin stornarea unor facturi fiscale conform rezoluției din 5 iulie 2012 (…) emisă de Secția de Urmărire Penală și Criminalistică  din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție”.

În realitate, în rezoluția invocată de judecătoarea Bădescu Camelia este vorba de stornarea unor facturi fiscale în sumă totală de 133204,37 lei, deci mai puțin de jumătate din prejudiciul stabilit de Curtea de Conturi.

Concluzia pentru justițiabilii din Gorj e una singură: când mergeți la Tribunalul Gorj, feriți-vă de mâțele negre și de judecătoarea Bădescu  Camelia. Nu s-a putut stabili, încă, cu care din părțile corpului judecă.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.