Festivalele trece, Cârciumaru rămâne…
Festivalele trece, Cârciumaru rămâne…
Investigatii4 septembrie 2013

Foarte puține lucruri se întâmplă să spargă mediocritatea atent controlată în care băltește Târgu Jiul. Începând din această vară avem, la noi în oraș, cel mai modern complex de piscine din Oltenia. Este vorba de Anna Summer Events.

anna summer events

Felul în care arată acest loc de distracții e cu atât mai meritoriu cu cât artizanul lui nu e un occidental venit să dea clasă unor țărănoi, ci un localnic care nu știe și nici nu vrea să învețe să facă lucruri ca la Târgu Jiu.

Primarului i-a stat ceasul

Florin Cârciumaru e primar de 13 ani și e limpede că se crede veșnic. De ce? Pentru că i-a stat ceasul. Și el, și orașul sunt neschimbați. Cu două excepții: 1.centrul vechi a fost îngropat sub unul nou – nouț, comunist, ca Cârciumaru, din beton amprentat; 2. pentru că primarul a făcut parcări doar din bidinea și doar pe străzi, Târgu Jiul se auto-sufocă; un drum cu mașina de la Parângul până în Zona Abator durează cam cât o ședință de Consiliu Local; înfiorător e că nici nu l-am auzit să-și fi propus vreodată să facă o parcare adevărată.
Tot ce nu-nțelege, tot ce-l depășește îl sperie și face tot posibilul pentru a-l aduce la nivelul lui.

Cu purceaua în sufragerie

Pesemne că în copilăria sa, la Negomir, când se-ntorcea cu purceaua de la scăldat, în după-amiezele toride de vară, o parca în sufragerie, nu în coteț.

Fotografiile de mai jos surprind suprapunerea dementă a ghetoului înființat de Cârciumaru chiar în buza investiției de peste un milion de euro a lui Călin Lemnaru. Fix atât îl duce pe el capul. Aveți în imagini „întreprinzători privați” și, desigur, potențiali investitori, invitați de Cârciumaru, personal, să aibă și el cu cine schimba o vorbă, pe limba lui, la Festivalul Berii.festivalul berii 1

 festivalul berii 2

 festivalul berii 3

festivalul berii 4

Partea bună: festivalele trece. Partea rea: Cârciumaru rămâne.
 

3 COMENTARII
  • Lucica 04.09.2013 la ora 11:35 am
    Carciumaru a facut treaba mare la usa florariei.
  • CRISTI 04.09.2013 la ora 15:58 pm
    DEJA M-AM SATURAT DE HOTU ASTA DE CARCIUMARU SI DE OAMENII LUI GEN LEMNARU, CARAGEA, SARCINA CARE CONDUC ORASU ASTA CUM VOR EI SI NIMENI NU IA MASURI ATAT TIMP CAT TATA PONTA E IN PUTERE, NU MAI MURITI ODATA!? CA MULTA LUME S-A SATURAT DE VOI DISPERATIILOR DE BANI CARE NUMAI VOI SA TRAITI SI ALTII NU, VRETI CA VOI SA FI-TI SEFII TARGU JIULUI, IAR SIMPLII CETATENI SA FIE SCLAVII VOSTRI SA I ANGAZATI PE LA ANNA SAU SUCCES PE SALARII DE 600-700 RON.
  • Cristian 05.09.2013 la ora 17:20 pm
    Domnul Cristi, vedeti ca la Anna nu sunt salarii de 600-700 lei, sunt mult mai mari si plus ciubucul castigat de fiecare (vorbesc de restaurante), iar la Succes nici macar nu se ajunge la 700 lei, majoritatea predomina undeva la 500-600 lei, si acei bani, de abia luati la timp. Asa ca la Succes e problema, acolo e bataia de joc, atat a clientilor cat si a angajatilor, nu la Anna unde toate investiitle sunt facute cu cap si bun gust, si angajatii duc un trai decent, chiar mai mult decat decent.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.