Florin Urdea: "Poliţia Locală, instituţie de căcat!"
Florin Urdea: "Poliţia Locală, instituţie de căcat!"
Investigatii15 septembrie 2011

În condiţiile în care poliţişti locali agreaţi de Ion Tudor şi Florin Urdea comit abuzuri peste abuzuri, fără ca şefii lor să se sinchisească măcar să-i tragă de mânecă, salariaţii care nu se numără printre pilele şi rubedeniile celor doi, şi au mai avut şi curajul de a se înscrie în Sindicatul PROLEX, beneficiază de un evident tratament ostil din partea superiorilor ierarhici, care ţin cu orice preţ să-i aducă „pe calea cea dreaptă”, adică la supunere orbească, necondiţionată, şi să-i forţeze să se înscrie în sindicatul condus de Mirea, fostul cumnat al lui Ion Tudor.

Comisia de disciplină, instrument de reeducare a elementelor ostile

Principalul instrument utilizat de Tudor şi Urdea pentru „reeducarea” şi „recuperarea” oilor rătăcite este comisia de disciplină din cadrul Poliţiei Locale.
Poliţistul local Burlan Amalia, membru PROLEX, din cauza unor probleme de sănătate nu s-a putut prezenta într-una din zilele sale libere pentru o instruire organizată la sediul Poliţiei Locale. Vânători de greşeli ai salariaţilor consideraţi de ei incomozi, Tudor şi Urdea au deferit-o imediat comisiei interne de disciplină, deşi nu săvârşise o abatere de competenţa acestui for. Din înregistrarea discuţiilor purtate la comisia de disciplină în data de 1 aprilie a.c., reiese clar tratamentul inuman de care a beneficiat Burlan Amalia din partea superiorului ei ierarhic, Florin Urdea.
Burlan Amalia izbucneşte în plâns şi îşi exprimă uimirea pentru că a fost aruncată direct în comisia de disciplină, în condiţiile în care adevăratele abateri din Poliţia Locală sunt trecute cu vederea.

„Poliţia Locală, instituţie de căcat”

În continuare, Florin Urdea devine din ce în ce mai abrupt şi îşi intră în rolul de comisar sovietic ce pare să i se potrivească perfect : „cât să mai suportăm, doamnă, sindicatul dumneavoastră să ne mai tot reclame? dumneavoastră le daţi girul să ne măscărească instituţia. Ăia care vă reprezintă se duc la televizor şi spun: instituţie de căcat. Deci, dacă instituţia e de căcat, şi noi suntem de căcat. Ăia pe care dumneavoastră le daţi bani lunar ca să vă reprezinte”.

Delirul lui Urdea, manifestat pe bani publici într-o instituţie publică, capătă cote nebănuite: „Grupa Sindicală PROLEX s-a constituit expres pentru a defăima această instituţie. Astea sunt chestiuni dictate politic.” Apoi, Urdea se calmează şi îi cere, mieros, prietenia:  „De ce nu vă băgaţi în Sindicatul lui Marius Mirea?”.

„Să fie interzise toate sindicatele!”

De-a dreptul halucinant, Urdea se pronunţă răspicat asupra necesităţii interzicerii oricăror structuri sindicale în administraţia publică şi centrală!!! „Convingerea mea, în 13 ani de administraţie, e că nu are ce căuta sindicat în administraţie, nici centrală, nici locală.”

„Să înţelegeţi că nu trebuie să vă reprezinte interesele vreun sindicat!”

După ce lasă să se înţeleagă că colega lui, poliţist local Burlan Amalia ar merita arsă pe rug de vie, fără să supună votului comisiei de disciplină, Urdea decide cu de la sine putere graţierea criminalei. Totodată, el deconspiră şi motivul iertării: condamnata trebuie să priceapă că sindicatele sunt inutile. „În mod normal, trebuie sancţionată, dar în cazul de faţă eu vă spun deja că cred că o să trecem – comisia, dacă sunteţi de acord – cred că o să vă iertăm, ca să înţelegeţi că nu trebuie să vă reprezinte interesele vreun sindicat, între noi, aicea, pentru că noi suntem între noi, între colegi”.

În mintea din capul lui, acest ins se crede foarte deştept, capabil şi manager de succes. Îi numără zilele până la pensie lui Ion Tudor şi se visează cât mai grabnic pe scaunul de director executiv al Poliţiei Locale, de care jură că nu se va despărţi până când îi va suna şi lui ceasul pensionării. În realitate, Urdea nu ştie nimic corect despre el însuşi şi aproape nimic despre lumea înconjurătoare. Ceea ce a făcut Urdea la comisia de disciplină pe 1 aprilie a.c. este de competenţa procurorilor. Şi nu numai a lor. Specialiştii de la institutele de cercetare şi investigare a crimelor comunismului, cărora le vom expedia înregistrarea audio, vor fi, cu siguranţă, cel puţin la fel de uluiţi ca noi.

Urdea, înschisoare de la şase luni la doi ani

Conform Legii Sindicatelor nr. 54/2003, art. 53, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la doi ani, împiedicarea exerciţiului dreptului la liberă organizare sau asociere sindicală.
Pentru ilegalităţile evidente dovedite mai sus, Ion Tudor l-a deferit pe Florin Urdea, cu acceptul lui Florin Cârciumaru, unei aşa-zise comisii de disciplină interne, alcătuită doar din subordonaţi direcţi ai acestui domn care datorează traseul în viaţă aproape exclusiv statutului de fiu al secretarei primarului municipiului Târgu Jiu. Deşi Urdea ar trebui să dea cu subsemnatul înaintea procurorilor, întrucât în Gorj nu avem procurori, nu i se va întâmpla absolut nimic.

Drame ca aceea a poliţistului local Burlan Amalia se consumă în toate instituţiile de stat din Gorj. Primii vinovaţi sunt chiar victimele, salariaţii batjocoriţi, pentru că gândesc şi se poartă ca nişte sclavi pe plantaţii în raporturile cu şefii lor ierarhici, în loc să-şi afle şi să-şi caute drepturile şi libertatea.

36 COMENTARII
  • un cacat 15.09.2011 la ora 11:24 am
    poti sa faci infarct si in timp ce te caci asta e singurul lucru cu care trebuie sa te impaci, mai exact intri in comisia de disciplina si taci :))
  • in catuse si lanturi 15.09.2011 la ora 11:57 am
    Domnule Tudor executant pardon executiv, primul lucru cand veti pleca din institutie va voi da cu presul de la usa in cap ca sa va aduceti aminte de prima zi cand ati calcat pe el cand, oamenii care i-ati gasit acolo v-au salutat militareste iar dumneavoastra ca ''conducator'' v-ati batut joc intr-un cuvant, asta se dovedeste in cei aproape 7 ani manageriali. Unde sunt rezultatele pozitive ? unde sunt pumnii aia batuti in piept ? care este rolul dumneavoastra pana la urma in Institutie, dece nu cascati gura in operativa primariei privind problemele financiare din Directia pe care o reprezentati ? Cum ai profitat de oameni asa si altii profita acum de abuzurile dumitale, asa ca intre colegi :))
  • fluturasul 15.09.2011 la ora 12:05 pm
    frate sa fiu al dracului cat m-asi spala pe maini eu tot put a cacat cand dau mana cu *****
  • 2,60 15.09.2011 la ora 12:12 pm
    daca institutia este de cacat atunci cine o conduce ?
  • rogojanu 15.09.2011 la ora 12:47 pm
    cel mai mare ****** al tuturor timpurilor este acest tudor,adevarat un ***** mare de tot urdea este un amarit de locotenent al lui , prost cu caru si bun executant
  • bos 15.09.2011 la ora 18:46 pm
    domnule urdea cum credeti ca veti mai conduce dupa ceea ce ati facut si faceti nici in ceasul al 12 nu va dati demisia domnule tudor mai invatatil pe domnul draghescu ce inseamna sa fi jurist intro institutie publica cat credeti ca va mai rabda populatia acestiui oras sa-i batjocoriti continuu ca si cum ati fi pe mosiile dumneavoastra sunteti unicati la nivel national salarii mici umilinte la greu ce v-a facut acest sindicat aaaaaaa a scos dreptatea si magariile ce s-au facut in institutie la iveala este doar inceputul sindicatul lui mirea ce face pt oamenii lui care sunt cercetati in comisii nimic asta face domnule tudor spuneti opiniei publice cum ne chemati in birou si ne faceati sa ne retragem din prolex si ne inscriati in sind lui mirea spuneti cum l-ati izolat pe chiritoiu pe centura orasului si ati dat dispozitie sa nu i se aduca apa desi erau temperaturi de peste 35 grade cum scoteati membri prolex de la instruiri afara cum le ziceati mars afara cum mai puteti aparea pe masmedia si minti intruna vi se apropie sfarsitul e aproape mai aproape decat credeti pa stroescu lau luat in catuse fostul dir de la gardieni foanene la fel urmati domnule colonel facut la apelul bocancilor in rezerva
  • fost si viitor 15.09.2011 la ora 18:47 pm
    fratilor ce mai asteptati scrieti mesaje felicitari domnule daju traiasca brigada de luptatori pro lex
  • eu 16.09.2011 la ora 18:21 pm
    tudore pleaca iati si porcii cu tine unul precum ala dea tras prin institutie apropo lai pus pe slugarnicul baluta si pe tarca sa ti zugraveasca unde sa tras cu arma apropo de la cine ai luat cartusul de lai schimbat o sti oare cineva ghici eu zic ca da vai de tine cei la funduletul tay
  • cocean al lui ceara ]2'60 16.09.2011 la ora 18:25 pm
    iam facut pe toti si pe tudor si pe urdea eu draghescu voi fi urmatorul directpr sunt sigur de asta am avut grije sai bag lui tudor tot felul de strambe
  • cocean al lui ceara ]2'60 16.09.2011 la ora 18:26 pm
    documente fara sa le citeasca ha ha ha la puscarie
  • cocean al lui ceara ]2'60 17.09.2011 la ora 11:02 am
    fratilor sunt cel mai prost jurist din toate institutiile dim gorj dar ce daca imi merge bine nevasta am facuto pe studii superioare eu sef de serviciu cainii latra ursul merge hahaha dar nu e asa domnule cocean vei plati cu varf si indesat mai mult gandeste ca esti juristul institutiei si trebuia sa citesyti inainte sa semnezi ca popa prostu jurist cocean egal 2,60 egal momument de prostieeeeeeee
  • o ruda de-a lui cocean 17.09.2011 la ora 23:27 pm
    mai ce aveti cu baiatul asta cocean tine si el de meseria lui ca oricare pt o bucata de paine, unde sa te duci ? el face ce i-se comanda , mai da tudor o pase draghescu mai culege un stiulete :)) un singur lucru ma satisface la ei ca le gresesc intru-na de parca ar fi nebuni. nu conteaza cine ai fost in trecut, important este cine esti si ce faci acum in prezent, ceva benefic., numai ca acesti domni din fruntea conducerii acum nu fac nimic nimic nimic nimic nimic cum si pana acum minteau, scuza lor este criza si ordonanta 63, bun, pai si cu banii furati din bugetul politiei locale cine raspunde pro lex ??? membrii pro lex ??? Tudore nu ai coloana vertebrala , vb aia.....esti de *****
  • bobi 17.09.2011 la ora 23:32 pm
    cateodata imi vine sa ma tin cu mana de un cocean si sa ma *** cand privesc la poza aia stramba cu mecla lui tudor, de om bun ce este si cand apare cu fel si fel de comentarii cum ca el s-a luptat pt intistutie dar nimeni nu l-a bagat in seama
  • baluta 18.09.2011 la ora 11:15 am
    Sefule, Tudore, mi-e teama ca te-am slujit atata amar de ani, ca de, oi prinde si eu pestisorul cel mare, dar daca te baga astia la puscarie, eu cui raman? Caci Urdea si Cocean nu ma halesc, dar stiu, ma inscriu in prolex ca sa aiba si pe mine cine ma apara!
  • pt baluta 18.09.2011 la ora 11:19 am
    Pai ce sa faca cu tine in sindicat? Sunt oameni curati sufleteste, nu pupincuristi ca tine! Au demnitate, nu ca tine, ******** ce esti, caracter de *****, vorba lui Urdea, ca numai acest cuvant il are in gura de dimineata de la operativa si pana pleaca, are la greu in gura lui plina de ***** niste mizerii. La puscarie! Apropo domnilor, veti avea o mare surpriza, nu se asteapta nimeni, nu mai e mult si o sa vedeti cum vin dubele.
  • un cetatean 18.09.2011 la ora 19:08 pm
    ESTE INCREDIBIL,INADMISIBIL....! DLE DAJU VA ROG TRANSMITETI ACESTE INREGISTRARI CATRE TOATE INSTITUTIILE STATULUI! ASA CEVA NU SE POATE!
  • gica 18.09.2011 la ora 21:35 pm
    Ce sa ii ceri beizadelei secretarei lui Carciumaru . Daca ma-sa lucra la ,,,CPL fiu-su urdea cara rumegusul cu roaba . Asa este mare ,,,,beizadea . Toata ziua intra cu Hyundai ul pe aleile parcului cand cara marfa la carciuma din parc . Asta trebuie sa vegheze la respectarea legalitatii in orasul nostru . Ptiuuu, drace.
  • draghescu 20.09.2011 la ora 15:08 pm
    Mii de multumiri si felicitari domnului Daju !! :) Sunteti un om corect, un adept al dreptatii !! Totusi nu imi explic cum de v-ati dat seama ca eu caut sa il inlatur pe tudor de pe scaun si ca am colaborat cu urdea ca el sa fie director executiv iar eu director adjunct , de unde dracu ati aflat, iar au aflat astia de la prolex ?!
  • lingaul lui tudor 20.09.2011 la ora 15:14 pm
    baiiiiii draghescule i-ai bagat lu-\i tudor hartii sub nas fortandul sa comita infractiuni dar pe bune ca esti prost si nu iti dai seama de cea ce faci pt ca tu ai semnat de legalitate acele documente. tu in calitate de jurist , 2,20 :)) aveai obligatia de al stopa pe tudor sa comita infractiuni asa ca, catusele au doua bratari, una pt tudor iar alta pt tine.
  • un comisar acuza 20.09.2011 la ora 16:01 pm
    d-lor,am mai revenit si eu pe aici sa vad ce se mai intampla! dupa cum spuneam candva, o sa vina acea vreme cand toti cei responsabili pt toate abuzurile comise vor rsp an fata legii! tudor,urdea, dna brezoi fosta contbila, mirea marius, draica,valceanu ,baluta,rugeanu si toti cei implicati in asocierea comiterii de infractiuni vor raspunde penal pt toate ilegalitatile comise! dle urdea sa nu crzi k nu se stie k dumneata apari la acele cursuri de specializare de la care ai luat bani tu si multi altii de la acesti amarati cu salarii mici (va-ti bucurat si la putinul care al aveau pt a va umfla buzunarele), ca apareti ca lector si cursant an acelasi timp! draghescule! tu ai semnat de legalitate decizii de numire si eliberare din functia publica emise de tudor fara a avea amputernicire de la primar! ai semnat de legalitate eliberarea din functie a liderului grupei sindicale pro lex ales prin vot, ceea ce clar infractiune conform leg sindicatelor , leg dialogului social si a codului muncii mai nou! ceilalti faceti parte dintr-un dosar penal pt ca acum cateva zile a-ti dat cu subsemnatul an fla sediu an fata acelui comisar care dupa cte vad nu e de joaca cu el! daca ati crezut ca e de joak si puteti influenta acest om va-ti anselat! apropo va dau un pont sa vedeti ce sanse aveti! interestiva cine a scapat de bratul legii al cms,, CATANI,,de la IPJ GORJ! dc credeti k i se spune ,,CATANI,,?! va las pe voi sa constatati pe parcurs!
  • un infractor 20.09.2011 la ora 16:17 pm
    Frate e belea cu acest comisar!!!!!!!!!! Fereasca sfantu sa ajungi pe mana lui ca nici dracii nu te mai scapa!!!!!!!!La asta nu merge cu abureli si vrajeli! Fratica si-au luat-o multi de la catani asta!Nea tudore si ailalti fugiti cat mai aveti timp!SA mor dak as vrea sa fiu in pielea voastra! pe bune!
  • un cetatean 20.09.2011 la ora 16:33 pm
    MA BUCUR SA AUD CA MAI EXISTA SI ASTFEL DE POLITISTI CARE SA FIE INCORUPTIBIL SI SA BAGE SPAIMA IN CEI CARE INCALCA LEGEA! PACAT CA ST FOARTE PUTINI! FELICITARI DLE COMISAR ,,CATANI,,!SUNT SIGUR CA VA MERITATI ACEST NUME AL UNUI PERSONAJ DIN FILM CE SE LUPTA DE UNU SINGUR CU MAFIA PUNAND DREPTATEA SI LEGEA MAI PRESUS DE ORICE! AM VREA SA CREDEM SI SA PUTETI DEMONSTRA CA ASA CEVA E POSIBIL SI IN VIATA DE ZI CU ZI NU NUMAI IN FILME.
  • calugarul iubaret 20.09.2011 la ora 20:40 pm
    ultima bomba; tudor a aranjat la mitropolie sa se duca administrator sau ceva de genu pe gorj ,e sursa sigura nu povesti si stiti in locul cui si pe cine il sapa sa ai ia locul, pe domnul pau socrul sau actual tatal amantei corina pau fata de care ginerica e mai mare cu ceva ani , rusinica ginerica????????
  • stie tot 20.09.2011 la ora 20:41 pm
    tudore ai inebunit il angajezi pe fiul lui zorzon frate esti ori nebun ori vrei sa arati ca esti ca pe mosia lui mat-a nu-ti e teama de nimieni azi s-a facut preselectia de dosare sanchi doar al lui zorzon nu stie nimeni nu sa afisat nimic sa vedem ce zice anfp ul si itm bai nebunule dute lasane dracu ca puti a ***** de la o poasta cand are concursul pe 3, 4 sau 6 sa stim sa venim si noi ce a zis mariana preda lui zorzon ca nu-i problema comisia suntem noi cei tari jegurilor sa va fie rusine lautarii o sa-ti cante prohodul sau marsul spre duba care o sa te ia in catuse jegule
  • calugarul iubaret 20.09.2011 la ora 20:44 pm
    urdea face cursuri la sadu sa poata sa isi conduca sotia la intalnirile cu prietenul nu pentru politia locala stati linistiti
  • EEE 21.09.2011 la ora 11:59 am
    De ce aruncati cu pietre in oameni cu care poate nu ati avut nimic de-a face si despre care doar ati auzit fel si fel de lucruri din gura unor persoane care isi fac un tel din a face rau semenilor? Nu iau apararea nimanui, dar vreau sa precizez ca din punctul meu de vedere domnul Urdea nu are nici o vina (si nu ma numar printre rudele sau prietenii lui!). Nu a facut decat sa ii explice doamnei Burlan motivele pentru care sindicatul ales de dansa nu e cea mai potrivita alegere, nu a OBLIGAT pe nimeni sa renunte la acel sindicat pentru a intra in altul. Ca a folosit un cuvant urat, da, cu asta poate fi incriminat, dar as vrea sa vad un singur om care niciodata nu a folosit cuvinte urate in fata vreunui coleg de serviciu. In alta ordine de idei...ca au fost dati afara atatia oameni! Cine i-a dat? Directorii? Nu,oameni buni, guvernul! Nu a fost nici hotararea domnului Urdea si nici a domnului Tudor! Ei sunt doar simplii executanti! (Domnul Tudor poate doar aici nu are nici o vina!) :) Nu in ultimul rand...e urat ceea ce se intampla, cuvintele urate folosite pentru a defaima un om...ca e bun sau mai putin bun! Eu nu stiu in orasul asta macar un om pe care sa nu-l fi ajutat daca a putut! A,ca isi ajuta prietenii si rudele? Oare nu fiecare dintre noi am face acelasi lucru daca am putea?? Cu siguranta ca DA, am face-o! In concluzie, nu poti judeca un om prin prisma unui singur articol de presa! Repet : toti dintre noi daca ne sta in putinta sa facem ceva pentru cineva, o facem! Pentru ca suntem oameni, pentru ca suntem crestini! Ce facem cu satisfactia de a vedea pe cineva denigrat public? Ne ajuta la ceva? Ne face sa ne simtim mai demni, mai mandri, mai curati sufleteste? Cu stima!
  • Marian 21.09.2011 la ora 13:25 pm
    Buna ziua!
  • Marian 21.09.2011 la ora 13:28 pm
    Buna ziua! Sunt intru totul de acord cu ce a scris domnul de mai sus! Urdea e prea putin vinovat,chiar deloc pentryu ce se intimpla la Politia lOcala! Tot scandalul acesta a fost de la bun inceput generat de Tudor si de infantilismul lui! El ii trage pe toti in jos! Iar unii au prea mult bun simt sa ii spuna ca face prostii sau isi dau seama ca nu merita sa se coboare la nivelul lui Tudor! Lasati oamenii in pace, ca directorul adjunct nu va facut nimic rau! Ne-a invatat tot timpul ce sa facem sa fie bine,mintiti daca spuneti ca nu este asa! Nu el va dat afara,Boc a dat legea! Toata stima pentru domnul adjunct!
  • Politistul 21.09.2011 la ora 13:40 pm
    Daca ar pleca Tudor, plotia locala s-ar ridica! Cu Tudor director executiv niciodata nu vom da inainte,putem sa avem 10 directori adjuncti ca domnul Florin, tot dejeaba! Am fost de fata cand adjunctul ii spunea lui Tudor ca nu e bine sa se bage in deciziile oamenilor si sa ii lase sa se duca in ce sindicat vor! A inceput sa urle Tudor ca niciodata nu o sai lase sa faca ce vor ei ca el dicteaza in targu jiu! Nu asculta niciunsfat de la nimeni,face cum il taie capul!Un dictator! Si din cauza lui sufera toti~! Ar fi nevoie de unul mai nebun ca el care sa il puna cu botu'pe labe! Tudore,lasa-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  • Narcis DAJU 21.09.2011 la ora 13:43 pm
    Un nene care e vazut frecvent beat manga in misiune, iesind in patru labe din restaurantul penalului Bunaiasu de la Iezureni si urcand la volanul jeep-ului personal are, la prima vedere, trei laudatori. In realitate e unu' singur, si ala vai' steaua lui, ca-i curge scuipat din gura de prost. Posteaza comentarii de pe acelasi calculator, acelasi IP, sub nume diferite. Dovada, aici: https://www.gorjnews.ro/wp-content/uploads/2011/09/LAUDATORI-PROSTI.jpg Daca luam in considerare doar dovezile irefutabile din articolul de fata, niciun procuror, oricat de corupt, n-ar avea cum sa nu-l trimita in judecata pe Urdea.
  • Narcis DAJU 21.09.2011 la ora 14:19 pm
    Dacă în aceşti ani Tudor ar fi avut un director adjunct integru şi legist care sa-l traga din cand in cand de maneca, nu s-ar fi petrecut atatea nenorociri, ilegalitati si abuzuri in Politia Locala. In realitate, ca adjunct al penalului Tudor, Urdea i-a tainuit ilegalitatile si a facut tot ce i-a stat in putinta sa nu ramana mai prejos in savarsirea de fapte penale. Nu se poate uita ca anul trecut, ca presedinte al comisiei de evaluare interna, Urdea a disponibilizat ilegal circa 30 de politisti locali, colegi cu el, pe motiv ca nu completasera corect niste cereri. Daca ati vedea pe ce motive, cum si cu ce decizii a anchetat Urdea politisti locali in comisia de disciplina pe care, de asemenea, o conduce, v-ati lua cu mainile de cap. Conform unor surse, recent, Urdea si-a obtinut ilegal, prin fals si uz de fals, concediu medical, si in perioada de ... ingrijiri medicale si convalescenta a plecat sa se relaxeze in strainatate. Nu am absolut nimic cu Urdea, dar ma irita la maxim astia mai tineri cu apucaturi identice cu ale alora mai de demult. Destituirea celor doi penali, Tudor si Urdea, e doar o chestiune de timp, veti vedea. Echipa GORJNEWS se ocupa de treaba asta.
  • un cetatean 21.09.2011 la ora 21:15 pm
    Toti cei care scriu pe aici inercand sa tina apararea acestui domn director adj stiu foarte bn ce ar insemna sa ramana conducerea acestei institutii pe mana lui. Stiu ft bn de cate ori a fost vazut beat prin localuri inconjurat de diverse peronalitati din lumea interlopa. Stiu ft bn ca la majoritatea sedintelor si instruirilor la care dansu a participat se vb doar despre cacat! Deci dlor care il tot jeliti pe aici pe dl Urdea,chiar va doriti sa conduca aceasta institutie acest dom dir adj de cacat?!
  • un anormal 21.09.2011 la ora 23:24 pm
    Tudoreeeeeeeeeeeeeeeee! Tu nu mai esti normal absolut deloc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dute si verificate frate ca vad ca numai in stranchini o dai!!!!!!!!!!!!!!!!!! Angajezi pe naspa crezand ca nu te afla nimeni dar dupa cum vezi orice miscare gresita si ilegala o faci pro lex o afla imediat!!!!!!!!!!!! La ce dracu mai incerci magarii cand vezi ca nu-ti tine?!!! Pe Rugeanu il tii cu amenda penala,pe aia ii duci la raly la Ranca civili dupa ce cu o zi inainte i-au oprit 3 echipaje de politie in trafic la intoarcere, fiind legitimati toti politisti locali aflati in microbuz!!!!!!!!!Dlor politisti de IPJ sper ca nu a-ti cazut la pace si stopati cercetarile!!!!!!!!!!!!Vedeti ca se stie si mai sus de aceasta speta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Asa ca faceti-va treaba ca sunt si altii cu okii pe voi!!!
  • un anormal 21.09.2011 la ora 23:34 pm
    CATANIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I-AI PE TOTI SI SCAPA GORJU DE MAFIOTI!!!!! HUUUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • tudorel 22.09.2011 la ora 9:49 am
    Domnilor pai nu vedeti ce fata de interlop are acest URDEA
  • jan de la craiova 26.02.2012 la ora 17:05 pm
    Domnilor nu inteleg de ce va legati de BALUTA SI DRAGHESCU ei sunt niste oameni nevinovati pt. ca ei sunt niste ******** si *********** ****** care detin functii pt bani si anumite relatii care au bagat nasu mai adinc pt. ei si asa au fost angajati. despre BALUTA care termina fiecare clasa de liceu numai in toamna si facultatea cu bani de la primaria unde taicasu era functionar ,pacat BETIVANULE scuze BALUTA am gresit numele locul tau era la centrul pt. pers cu ************ nu ca angajat ca *******, DRAGHESCU nu am cuvinte un ****** si e atit de ****
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.