Foto: Penalii Călinoiu și Ciurel, întâlnire de taină, la ceas de seară
Foto: Penalii Călinoiu și Ciurel, întâlnire de taină, la ceas de seară
De cititInvestigatiiUltra - Scurte30 iunie 2015

După ce au fost audiați de DNA Craiova într-un dosar penal în care sunt cercetați pentru angajări ilegale de pile, rubedenii și clientelă de partid la Complexul Energetic Oltenia, managerul Laurențiu Ciurel și președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, au petrecut foarte mult timp împreună, probabil pentru a se pune de acord asupra a ceea ce vor declara la audierile ce vor urma.
Potrivit unor surse judiciare, joi, 25 iunie a.c., atât Ciurel cât și Călinoiu au dat cu subsemnatul la DNA Craiova, pentru zecile de angajări abuzive de pile, rubedenii și clientelă de partid, făcute în ultimul timp pe ușa din dos a CEO, în timp ce pe poarta din față părăseau compania mii de mineri și energeticieni disponibilizați forțat.
Atât Ciurel, cât și Călinoiu sunt cercetați la momentul actual în nenumărate dosare penale, astfel încât este greu de crezut că le mai stă mintea vreo clipă la problemele CEO sau ale Consiliului Județean. Singura lor preocupare este să facă tot posibilul pentru a rămâne în libertate.
După o deplasare la București din care s-a întors încărcat cu noutăți despre situația acestor dosare penale, unele provenind chiar de la demnitarii și magistrații de partid propulsați de PSD fie în Ministerul Justiției, fie în DNA, Călinoiu s-a oprit fix la reședința familiei Ciurel din Târgu Jiu, în fața căreia și-a parcat ostentativ AUDI-ul de serviciu. În fond, este județul lor, nu-i așa? De ce s-ar sfii?
calinoiu si ciurelcalinoiu si ciurelcalinoiu si ciurelÎntrebat a doua zi de Irina Stoian, de la Tele 3, când a vorbit ultima dată cu Ciurel, Călinoiu a mințit ca un ordinar:
”Păi am discutat, îîî, vineri…”
Jurnalista a continuat cu o a doua întrebare, de urmărire:
”Aseară ați fost acasă la domnul Ciurel?”
Atunci, Călinoiu și-a amintit, subit:
”Da, am fost”
”Ce ați discutat?”
”Asta-i culmea! Aseară am fost în vizită privată!”
Câteva ore mai târziu, și-a modificat din nou declarația, spunând la Radio Infinit că s-a dus acasă la Ciurel pentru a discuta despre problemele CEO, și nu în legătură cu niște chestiuni private.

2 COMENTARII
  • cetatean 01.07.2015 la ora 18:49 pm
    calinoiule fugi la sibiu la CARAGEA ..... poate mai rezolva un NUP, sti tu cum se proceda la i.p.j. Gorj, se stringe latul .... ai grije tinel mai larg sa intre si caragea si altii cu tine.... rusine nu sti cum ti-ai batut joc de oamenii gorjului
  • gorjanul 03.07.2015 la ora 17:33 pm
    Ba nea' Calinoiule , ba da' nu ti-e rusine sa umbli cu limuzina Consiliului Judetean tunata precum dricurile tiganilor din Obreja ? Audi A 8 GJ 01 CJG ,de 4 miliarde cumparata din banii gorjenilor tunata cu folie neagra mata , cu stroboscoape ca SPPistii, girofar ,cu folie neagra pe geamuri ca limuzinele manelistilor ? Pai asta e masina de serviciu a unui bugetar social-democrat sarac si cinstit nea' Ioane ? Chiar, dl Parepa stie ca folia de pe geamuri este prea ,,,,neagra si nu a fost omologata prin RAR ? Pai cu 4 miliarde puteai mari pensiile la toti pensionarii din Tg Jiu care va voteaza pe deal'de ca tine si Carciumaru .La C.A.P Calnic aveai limuzina ca asta nea' Ioane ? Nu cumva matale cand ai fost mic nu ai prea avut jucarii nea' Ioane ? O se rasuceasca in mormant Iliescu(cand va fi vremea ) daca o tii tot asa cu apucaturi de astea de capitalist ( sau mai degraba de manelist ),,,,pe banii nostrii . De altfel cu pretul a doua -trei limuzine ca asta ai putea achita datoriile firmei lu' copilu'-minune al lu' matale SC Califarm srl , nea' Ioane .Lu' copilu-minune al lu' matale nu au cerut judecatorii atragerea raspunderii administratorului in dosarul de faliment al SC Califarm srl sau are pile la DGFP Gorj ?
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.