GĂINĂRIILE din spatele ORNAMENTELOR de Crăciun, de la Târgu Jiu. ”REPARAȚII” de 134.405 lei plus TVA pentru CÂRPELI și CAPCANE electrice întinse de Primărie, prin oraș
GĂINĂRIILE din spatele ORNAMENTELOR de Crăciun, de la Târgu Jiu. ”REPARAȚII” de 134.405 lei plus TVA pentru CÂRPELI și CAPCANE electrice întinse de Primărie, prin oraș
exportInvestigatii8 decembrie 2021

Majoritatea reședințelor de județ din România organizează petreceri publice, de Revelion, în centrele marilor orașe. Nu și Târgu Jiul, care are cel mai sărăcăcios iluminat ornamental din ultimii ani, și nimic amenajat pentru copii în afară de niște tarabe cu dulciuri toxice, care colorează gurile micuților în toate culorile curcubeului și pe care ghiftuiții de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor refuză să le vadă.

Reparăm sărăcia cu 134.405 lei plus TVA

Cel mai sărăcăcios iluminat ornamental din ultimii ani, din Târgu Jiu, a costat neașteptat de mult. Doar pentru așa-zisele reparații, primarul Romanescu a plătit deja 134.405 lei plus TVA unei firme din Târgoviște.

Cam așa arată ”reparațiile” și capcanele electrice amenajate de Primăria Târgu Jiu, pentru copii și adulți

Rezultatele obținute în urma ”reparațiilor” sunt catastrofale: tot felul de cabluri electrice înnădite și înșirate pe jos, prin centrul Târgu Jiului, pe post de capcane pentru copii și adulți.

În 2020, aceleași ”reparații” au costat doar 5290 lei plus TVA

Și această afacere are iz penal, dacă luăm în considerare că anul trecut, aceleași ”reparații” s-au făcut în regie proprie, la Târgu Jiu, și au costat doar 4450,42 + 840.33 = 5290 lei!!!

Romanescu minte cum respiră. Proba video!

Cu nonșalanța-i binecunoscută, Romanescu a mințit public că iluminatul ornamental din acest an costă doar 130.000 de lei, în condițiile în care toată operațiunea de sifonare a banilor publici a prevăzut în anii trecuți contracte de miliarde de lei vechi pentru închirierea de echipamente, dar și contracte separate pentru montarea și demontarea lor.

Banii Târgu Jiului se duc la firmele de la Rugi

În 2019, de pildă, Primăria a închiriat ornamente de la MK ILLUMINATION S.R.L., din Hunedoara, și  a mai plătit, separat, 132.444 lei plus TVA către S.C. ELENICE ENERGY S.R.L. din Târgu Cărbunești, pentru montare, și 93181 lei plus TVA către FEVALDAN SERVICE S.R.L., din satul Rugi  (care l-a dat umanității pe Romanescu), pentru demontare!

Încă 132.000 lei plus TVA, către firma unui pușcăriaș, chirie pentru niște ornamente de Paști

Aceeași bătaie de joc a fost pusă în operă și cu prilejul sărbătorilor pascale din 2021, când Primăria Târgu Jiu a închiriat niște ”arătării”, criticate la momentul respectiv și de alte ziare,  plătind 132.000 lei plus TVA, firmei deținute de un pușcăriaș.

Toate dovezile publicate mai sus arată că, din păcate, primarul Romanescu a patentat un model de non-administrație publică și de proastă gestionare a banului public.

2 COMENTARII
  • Rădulescu Iulia 08.12.2021 la ora 13:05 pm
    Succes! Cineva o să analizeze...........
  • gheorghe 25.12.2021 la ora 7:15 am
    OARE SE FACE CEVA FARA OMICA ATENTIE PENTRU MARCEL?
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.