Garantat de Ponta: Șef de Consiliu Județean, semianalfabet. Video șocant
Garantat de Ponta: Șef de Consiliu Județean, semianalfabet. Video șocant
InvestigatiiUltra - Scurte16 octombrie 2014


Ion Călinoiu este vicepreședinte, la nivel național, al Partidului Social Democrat. Din 2004, este președintele Consiliului Județean Gorj. În perioada 1996 – 2004, l-a secondat pe Nicolae Mischie, ca vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj. Deci conduce ”județul lui Ponta” de 18 ani, neîntrerupți.
În decurs de doar câteva luni, și-a angajat nu mai puțin de trei ziariști, pe posturi de consilieri de imagine, demersul disperat al lui Călinoiu de corijare a ieșirilor sale publice rămânând fără efect. Pentru Călinoiu, să se exprime public este cel mai mare calvar.
Acest membru de vază din ceea ce Ponta desemnează, mândru, a fi ”familia sa politică”, șochează prin exprimarea sa agramată și prin perlele pe care le slobozește ori de câte ori face declarații publice. În materialul video de mai jos se poate ușor observa cum Călinoiu transpiră, fleașcă, până la ultimele sale desuuri, în încercarea disperată de a lega, inteligibil, 2 – 3 cuvinte. Nu doar că eșuează, dar Călinoiu probează grave afecțiuni, ajungând să pocească denumirea unei instituții publice foarte familiare, cum este Agenția Națională de Integritate, pe care o botează în ”Autoritatea Națională de Investigații”.
Din păcate, Călinoiu este în nota generală a șefilor de instituții publice din Gorj, tolerați și susținuți de Ponta în ultimii 10 ani, de când activează ca deputat de Târgu Jiu.
[youtube]UU0zTb0pYg8[/youtube]

5 COMENTARII
  • Dinca Gardian Public 16.10.2014 la ora 20:27 pm
    Vineri 17 octombrie si sambata 18 octombrie , academicianul Solomon Marcus sustine prelegeri la Targu Jiu pe diverse teme.Cel mai potrivit moderator al intalnirilor ar fi Ion Calinoiu, un om al literelor,un om cu verbul la el cum se spune, un erudit fin in gandire si "esprimare".Imi aduc aminte cum a aparut dansul pe scena la finalul unui concert cu Tudor Gheorghe ,inainte de alegeri locale parca, si in Sala Sindicatelor s-a pornit o rumoare care mai avea putin si se transforma in huiduiala daca starea de perplexitate nu ar fi fost extrema .Si pentru ca Gorjul devine taramul cultural usor indragostibil, datorita conducerii celei mai superioare de partid si de stat, as sugera cateva sedinte comune de Consiliu Judetean +Uniunea Scriitorilor sau Birou Judetean PSD +Academia Romana ,precum si megaconcerte electorale Doina Gorjului+Filarmonica din Viena pe insulita de pe Jiu ,la finalul carora Primaria sa ofere participantilor cate 2 mici, una portie fasole cu ciolan +una savarina ,platite din bugetul local,desigur!Mandru ca sunt gorjean!
  • gorjanul 16.10.2014 la ora 23:16 pm
    Du-te mai Costreie si stai cu urechile intre cracii palosencei , ca atata stii ,atata faci .
  • Elena 17.10.2014 la ora 10:54 am
    Ezact !
  • Ion Popescu 20.10.2014 la ora 16:16 pm
    Ma, da' prost! Parerea mea!
  • Marian 20.10.2014 la ora 20:41 pm
    Ce sa ceri la un tractorist. Si cand te gandesti ca, a fost votat de gorjeni.Mare rusine! Romania trezeste-te!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.