Gata, s-a aflat! Secretul tragic al lui Ciurel: e un mare LACHE
Gata, s-a aflat! Secretul tragic al lui Ciurel: e un mare LACHE
Opinii10 septembrie 2018

Joi, 6 septembrie a.c., am dezvăluit cu dovezi că CEO are pe primul semestru pierderi de peste 70 de milioane de Euro și că, pentru ascunderea acestei stări de fapt, conducerea societății a săvârșit mai multe posibile fapte infracționale.
Ancheta de presă n-a fost preluată de niciun ziar local. TV SUD a publicat o știre de fix trei rânduri și o trimitere la ancheta mea de presă. A mai amintit, lapidar, Irina Stoian, la Tele 3. În rest, tăcere.
Dar toată tăcerea asta, amplificată de neputința CEO de a nega cele dezvăluite de mine, a fost spartă de un fost manager al societății, Laurențiu Ciurel, care a confirmat pe blogul personal tot ce am scris eu. Asta în condițiile în care Ciurel mă ”iubește” nespus, pentru anchetele de presă realizate de mine pe vremea când el conducea CEO.
Dacă un nene, care are centura neagră la șmecherii subterane și la distrus CEO, spune că, da, e adevărat, sunt pierderi uriașe pe primul semestru, și că s-au săvârșit fapte infracționale pentru ascunderea lor, înseamnă că CEO chiar e în rahat.
Ciurel zice că avea de mult timp datele astea, dar nu le-a publicat, ca să nu împiedice accesarea unui credit bancar de către CEO. Eu le-am primit luni, marți dimineața am formulat două solicitări de informații publice, rămase încă fără răspuns, apoi am verificat și aprofundat cum m-am priceput acele date, și am publicat ancheta de presă joi. Eu cred că pentru nimic în lume nu mai pot rămâne la conducerea CEO un Directorat și un Consiliu de Supraveghere care falsifică situații financiare și mint că societatea e  pe profit, desi e pe buza prăpastiei. Ciurel spune, indirect, că era bine să apuce Boza să mai ia niște sute de milioane de euro credit, și să le împartă cu priceperea de până acum. Dacă îți pasă de CEO, nu poți gândi așa. De fapt, Ciurel își dorește să nu rămână în istorie ca cel mai slab manager din istoria CEO. De aceea îi ține pumnii lui Boza. De aceea n-a publicat datele, desi le avea. Eu am făcut-o, pentru că uneori cancerul în stadiul 1 se poate vindeca, dacă ți-l asumi și iei la timp măsurile corecte. Or CEO e prea important pentru partea asta a țării ca să-l tratăm, în faza asta, cu boza călare pe minodora.
În postarea de pe blogul lui, pe lângă faptul că recunoaște că-s adevărate cele dezvăluite de mine, Ciurel se autodenunță ca fiind un mare Lache. ”(…) la Taraba lui Daju (…) toate se negociază (…)”. Bă, dă-mă dreacu. Deci tot ce scriu eu se negociază.
O să încerc să intru în ”logica” lui Ciurel.
El a fost ani în șir manager la CEO, interval în care CEO a făcut plăți directe de miliarde de lei vechi către ziarele, televiziunile și radiourile din Gorj. Alte zeci de miliarde de lei vechi au ajuns la presă prin prestatori ai CEO, o parte pe facturi, o parte la negru. Sunt moguli de presă care au primit de la Ciurel milioane de euro, pentru activități de pază, de pildă. Știți cât au primit Daju și GORJNEWS? Nimic. De ce? Pentru că n-am cerut. N-am făcut anchete de presă despre CEO și Ciurel ca să obțin bani, contracte sau angajări.
În anii în care a condus CEO, Ciurel a avut biroul ticsit cu tehnică de înregistrare, care a fost descoperită la plecarea lui și predată unui polițist de la IPJ. E vorba de peste 160 de stick-uri de memorie pline, cu moguli de presă, ziariști, afaceriști, oameni politici și magistrați filmați de Ciurel în birou la el, în timp ce-i cereau. Dar, ghinion! Daju sau vreun emisar de-al lui, în căutare de contracte cu CEO, nu erau pe înregistrări. A propos: dacă se puneau în lucru acele înregistrări, ajungea la pușcărie mare parte din pătura superpusă a Gorjului. Dar s-a îngropat totul. La schimb, polițistul care a cerut clasarea cauzei a fost făcut procuror, de băieții de pe filmări. MAFIE, sau ce???
Cu vreo șase ani în urmă, procurorul Emil Moța, din ordinul aceleiași Mafii, inventa convorbiri telefonice între mine și Ion Voinescu, pe atunci nr. 2 în IPJ Gorj. Chipurile, Voinescu mă suna și-mi dădea date despre urmăriți penal, iar eu dădeam fuga-fuguța și-i avertizam pe ăia. În realitate, l-am cunoscut pe Voinescu abia câțiva ani mai târziu, după ce trecuse deja în rezervă. Când am aflat de transcripturile inventate de Moța, i-am făcut plângere penală, care a fost clasată ilegal de procuroarea Ponea, soția șefului IPJ Mehedinți, pentru care baronul Duicu cerea premierului Ponta funcție la București. Aud că niște ofițeri SRI au fost prinși, prin țară, inventând convorbiri telefonice și falsificând transcripturi. Sunt convins că nici Moța n-a ”creat” singur. E timpul înainte, și pentru ai noștri ca brazii, de pe-aici.
În acea perioadă, în care Moța trebuia neapărat să mă aresteze, a făcut zeci de audieri, să găsească un denunțător care să spună că i-am cerut ceva, că am făcut ”negoț”, cum zice Ciurel. Printre ei, și tristul ăsta, cu centura neagră. Audiat și el de Moța, Ciurel n-a fost în stare să spună că i-am cerut ceva. De dovedit, nici atât. Cum, bă, Lache, tu care-ai plătit zeci de miliarde de lei vechi și multe milioane de euro unor moguli de presă locală, n-ai fost în stare să-l cumperi pe Daju, care ”negociază tot”. N-ai fost în stare să-ți iei o grijă, să nu mai ajungi să-l dai în judecată, și în nume propriu, și din partea CEO, și să fii lăudat și tu de toată lumea, ca Ceaușescu?
Iar dacă nu ești Lache, ești destul de sărac, băi, Lache, desi buget de cumpărat presa, ca al tău, n-a avut nimeni în pix. Îți dai seama că dacă nu erai sărac, nu mai ajungea Daju să publice plățile făcute de tine prin CEO către notariatul soției procurorului DNA Volintiru? Asta e, ce să faci, s-au găsit alții mai bogați ca tine, săracule, și-au făcut ”negoț” cu Daju până ai plecat de la CEO.
Uite, Lache, exemple de bogați. În campania pentru Președinție, din 2014, m-a cumpărat Iohannis, și m-a asmuțit împotriva lui Ponta. La parțialele din 2017, m-a cumpărat Romanescu, împotriva lui Aurel Popescu. Bă, deci tot ce public eu e pe bani, și de la Romanescu am luat atât de mult încât despre Boza aș fi putut chiar să scriu gratis, sau să fac o reducere, ceva, dar nu e cazul, că m-au căutat tot unii foarte bogați.
Pe undeva te înțeleg, băi, Lache. Tu când citești ce scriu eu despre Boza retrăiești ce scriam despre tine. Ți-amintești când l-ai adus de lanț, pe Medințu, la Judecătorie, și-a spus ăla sub jurământ c-o luasei razna, din cauza mea, că luai numai decizii proaste și că ceilalți membri ai Directoratului abia ajungeau să-ți facă placaj, ca la rugby, în ultima secundă, să nu distrugi CEO de tot? Cum, bă, cu atâta buget de cumpărat presa, să fii nevoit să-ți obligi subordonații să mintă sub jurământ, împotriva mea, care negociez tot și fac numai ”negoț”? Cam cât de Lache să fii?
În rest, nu te bucura. Boza și ceilalți nu vor păți nimic, fiindcă vor fi ”cercetați” fix de ăia care te-au ”cercetat” și pe tine, și ți-au dat zeci de NUP-uri.
În momentul în care tu, băi, Lache, ajungi să scrii că tot ce public eu se negociază și e ”negoț”, nu-mi rămâne decât să mă rog să n-ajung vreodată să fiu atât de deraiat și de nedrept cu cineva.
Gata, am stat destul în ”logica” lui Ciurel.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.