Ghicitoare gorjNEWS.ro: de ce merită Cârciumaru încă un mandat de primar?
Ghicitoare gorjNEWS.ro: de ce merită Cârciumaru încă un mandat de primar?
Altele20 iunie 2010

Răspunsul corect va fi publicat aici, joi, 24 iunie a.c., ora 23.59. Aşteptăm răspunsurile dumneavoastră, sub forma unor comentarii.

10 COMENTARII
  • Cosmin Cristea 20.06.2010 la ora 21:40 pm
    Carciumaru merita un nou mandat de Primar datorita faptului ca noi suntem suntem usor influentabili...
  • justitiarul 21.06.2010 la ora 16:47 pm
    oare,vad bine???iertati-ma domnilor,este o intrebare serioasa sau o pedeapsa ?
  • Narcis DAJU 21.06.2010 la ora 18:26 pm
    Eu cred că numai răuvoitorii nu pot accepta că Târgu Jiul nu a avut şi nu va mai avea un asemenea primar. :)
  • Cosmin Cristea 22.06.2010 la ora 8:38 am
    Omul se defineste prin ceea ce face... . Primarul Florin Carciumaru accepta orice sugestie in a rezolva problemele cu care se confrunta cetatenii Municipiului... . Consolidarea mafiei in aparatul administrativ, rezolvarea superficiala sau deloc a problemelor cu care se confrunta cetatenii Municipiului sunt dovezile elocvente a faptului ca Florin Carciumaru nu este un lider al unui grup politic care sa reformeze administratia locala.... . Florin Carciumaru este un produs al mafiei locale si centrale pus in fruntea administratiei locale in a manipula oamenii cu propriile sale atuuri (bun organizator, bun gospodar)... . Eu l-am votat si il voi mai vota in continuare... .E de datoria cetatenilor sa determine functionarul public sa fie responsabil in ceea ce face--doar asa mafia locala si centrala va disparea.... Numita Pasare cu oamenii ei de la Urbanism au intrat in vizorul meu. Oare lor le place sa stea in propria lor mocirla creata de cele 3 ingrediente---frustrare, incompetenta si iresponsabilitate...?
  • solomon 22.06.2010 la ora 20:47 pm
    Pentru ca trebuie sa plateasca EL si gasca datoriile cu care a ingropat municipiul Tg Jiu pentru urmatorii 20 de ani.
  • Cosmin Cristea 22.06.2010 la ora 21:36 pm
    @solomon...... Va intervenii DNA si va recupera prejudiciile .... . Sau crezi ca Bancul cu PNA se va adeverii?....**Se intalneste URSUL cu MELCUL.... Melcul ii zice ca fuge de PNA deoarea intreaga lui familie are casa.... o ia la fuga si URSUL. STRUTUL il vede pe URS.... URSUL ii zice ca fuge de PNA deoarece intrega lui familie are blana.... O ia la fuga si STRUTUL.... se Intalneste cu MAIMUTA... STRUTUL ii zice MAIMUTEI ca fuge de PNA deoarece intreaga familie are guler... o ia la fuga si MAIMUTA.... .La un moment dat maimuta se opreste si se intreaba-----oare de ce sa fug eu de PNA? Eu cu kuru, sotia cu Kuru gol, copilul cu Kuru gol... **
  • Cosmin Cristea 22.06.2010 la ora 21:40 pm
    @solomon... de fapt asta e bancul original... **O maimuta se plimba prin jungla. La un moment dat pe langa ea trece in mare viteza un melc. -Ia stai mai, zice maimuta, ce ai de fugi asa ca disperatul? -Pai e DNA-ul pe urmele mele. Stii?...Mama-casa, tata-casa,eu-casa... Merge maimuta ce mai merge, cand pe langa ea trece in fuga ursul. -Ce ai mai ursule de fugi asa? -Pai e DNA-ul pe urmele mele. Stii?...Mama-blana, tata-blana, eu-blana... Mai merge maimuta un timp cand pe langa ea trece in fuga un cocostarc. -Tu ce mai ai, mai, de fugi asa? -Pai e DNA-ul pe urmele mele. Stii?...Mama-pe picior mare, tata-pe picior mare, eu pe picior mare. Maimuta cuprinsa de spaima incepe si ea sa fuga in disperare spaima incepe si ea sa fuga in disperare. Dupa cativa km se opreste-Ia stai, ma, dar eu de ce fug? Mama in curu' gol, tata in curu' gol, eu in curu' gol... **
  • cocuta 01.07.2010 la ora 11:28 am
    e timpul sa scapam de mafia din primarie, care ne-a inglodat in datorii. daca presa din gorj nu ar fi pe mina cu balastul din primarie am afla adevaruri dureroase pentru gorjeni.
  • justitiarul 02.07.2010 la ora 15:58 pm
    problema ,este ca mafia din primarie nu prezinta un pericol ptr.DNA.altfel s-ar autosesiza cu privire la fraudele comise de anumiti sefi,directori de servicii,tinuti in brate de carciumaru.cand spun aceasta,ma bazez pe nenumaratele locatii atribuite pe sume modice fara sau cu licitatii trucate.sunt oameni care s-au plictisit sa faca anticamera la carciumaru.de ce ?ptr ca ca are nesimtirea sa pozeze intr-o persoana atenta ce ia notite tacticos de nesimtit ,in legendarele agende ,care bineinteles nu-i vor spune nimic niciodata din pasurile oamenilor.de ce ?ptr ca acest individ este un ipocrit ,un nerusinat care intr-adevar ,a dus catre faliment primaria tg-jiu.
  • cata 14.07.2010 la ora 9:42 am
    sa va zic ceva eram la Baia de Fier cand intr-un ziar local a aparut un articol despre o licitatie cu dedicatie a primarului din Baia de Fier,care a fost lasat in cutiile postale de la fiecare casa...stiti ce a facut primarul ,,,a trimis un sclav de-al lui sa ridice toate ziarele din fiecare cutie postala... singura speranta e ca aia care o sa vina dupa ei poate o fi unul mai rasarit dar avand in vedere ca tot de la gunoaiele astea invata ......naspa rau de tot..
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.