Ghicitoare GorjNEWS.ro: Vila care a decis votul de vineri din Consiliul Judeţean
Ghicitoare GorjNEWS.ro: Vila care a decis votul de vineri din Consiliul Judeţean
Investigatii26 ianuarie 2010

vila
Indiferent cât şi în ce fel s-ar fi negociat înaintea votului de vineri, 22 ianuarie a.c., pentru desemnarea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, rezultatul ar fi fost acelaşi. Explicaţia o găsiţi în fotografia alăturată: o vilă situată în spatele blocului turn din Zona Gării, care ascunde o suită de demersuri nu tocmai legale.
În prezent, la Primăria Târgu Jiu aşteaptă să fie soluţionate 417 solicitări de retrocedare a unor terenuri sau imobile, în baza Legii 10/2001, neexistând nicio perspectivă de rezolvare favorabilă pentru cetăţeni.
Cu toate acestea, primarul Florin Cârciumaru s-a făcut luntre şi punte şi a rezolvat solicitarea unui consilier judeţean. După ce iniţial i-a atribuit un teren pe Calea Eroilor, întrucât familia beneficiarului nu a putut construi în acea locaţie, neprimind aviz favorabil de la Ministerul Culturii, preşedintele PSD Gorj l-a împroprietărit în spatele blocului turn din zona gării.
Vila din fotografie aparţine fratelui împricinatului, angajat al SNLO. În ceea ce-l priveşte, consilierul judeţean a primit un teren chiar lângă vilă, şi l-a vândut de curând.
Restul, cei 417 de no-name-uri, trebuie să aştepte la infinit.
Cine este greuceanul cu pricina şi cu cine a votat vineri?
(Aştept răspunsurile voastre sub forma unor comentarii.)

4 COMENTARII
  • 1234 27.01.2010 la ora 0:57 am
    angheloiu, psd.
  • adevarul 27.01.2010 la ora 8:36 am
    Nu mai mintiti bai pateticilor ... sau nu va tine sa publicati adevarul ... vi se inchide usa daca scrieti adevarul si nu ce vrea X sau Y !?!?!?
  • Narcis DAJU 27.01.2010 la ora 9:58 am
    @) adevărul Înţeleg că adevărul este altul. Aştept argumente şi adevărul tău, aici. Jigniri şi înjurături, pe câmp, căci stadionul e pentru sport şi fair - play.
  • Alimpescu 27.01.2010 la ora 21:20 pm
    cin' sa fie, cin' sa fie?! Vreun necajit de platitor de impozite si taxe, ca mine si ca tine. Poate o fi fost pe listele ANL si s-au terminat apartamentele fix in fatza lui, asa ca Primaria l-a ajutat dindu-i terenul ala. Frumos din partea Primariei, zau!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.