Ghinion pentru Pintilii
Ghinion pentru Pintilii
FotbalSport24 mai 2012

Convocat de Victor Pițurcă, alături de un alt coleg de la Pandurii Târgu Jiu, Alexandru Maxim, pentru a lua parte la dubla amicală a echipei naționale a României cu Elveția și Austria, Mihai Pintilii s-a accidentat la unul dintre antrenamentele de la Mogoșoaia și va fi lăsat acasă.
„Am probleme la tendon, nu pot să alerg, nu mă pot antrena. Mă va vedea domnul doctor Pompiliu Popescu și atunci vom vedea care este problema mea și cât este ea de gravă”, a declarat, pentru Sport in Gorj, Mihai Pintilii, pe care selecționerul victor Pițurcă l-a și înlocuit în lotul echipei naționale pentru aceste două jocuri de verificare cu stelistul Gardoș.
Chiar dacă la prima vedere pare un mare ghinion pentru Mihai Pintilii, care nu are foarte multe selecții la națională, el intrând recent în grupul jucătorilor ce au evoluat sub tricolor, dacă accidentarea nu este una gravă, aceasta îi poate oferi o vacanță mai lungă căpitanului Pandurilor, care altfel ar fi avut parte de o pauză mult scurtată. De menționat este și faptul că Pintilii a fost unul dintre puținii jucători din campionatul intern care practic nu a avut vacanță în iarnă, el fiind și atunci în vederile lui Pițurcă, selecționerul avându-l la dispoziție într-un cantonament desfășurat tot în Antalya, acolo unde și Pandurii s-au pregătit la pentru retur.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.