Ginerele lui Milosteanu, iertat de Trotea
Ginerele lui Milosteanu, iertat de Trotea
Investigatii1 iunie 2011

Ziarul de Investigaţii GORJNEWS a descoperit şi dezvăluit, recent, că Zamfir Mircea Cătălin, unul dintre ingineraşii de la Complexul Energetic Rovinari, plătiţi cu zeci de milioane de lei vechi, bani publici, stă cât e ziua de mare pe Facebook, înjurând în nume propriu pe Traian Băsescu, preşedintele României, guvernul României, PDL-ul şi adulând, fireşte, PSD, TSD şi liderii marcanţi ai acestor structuri politice.

Domnul Goe, cocoloşit de Trotea

Părinţii acestui Domn Goe de la Complexul Energetic Rovinari lucrează de o viaţă în aceeaşi unitate, în poziţii cheie, de aici şi regimul preferenţial de care beneficiază beizadeaua. Zamfir se numără printre puţinii angajaţi cărora directorul general Tiberiu Trotea le permitea să vină la serviciu cu laptopurile personale, asta până la momentul dezvăluirilor făcute de GORJNEWS când, de ochii lumii sau nu, Trotea a emis o decizie prin care interzice salariaţilor să îşi aducă echipamente IT de acasă.

Cum a avut directorul economic Scurtu Maria grijă de copilaşul vecinilor

Aşa cum anticipam, a urmat o cercetare internă formală, finalizată cu o sancţiune foarte blândă: lui Zamfir i s-a tăiat 10 % din salariul de bază, pe o perioadă de trei luni. Cititorii GORJNEWS şi ai cotidianului „Pandurul”, care a preluat subiectul, au oferit şi explicaţiile pentru această mascaradă, prin comentariile postate: „şi să nu uităm că familia Zamfir are casă lângă casă cu doamna director Scurtu Maria, unde nu mai pui că doamna Zamfir se ocupă de tot menajul şi de grădinărit la familia Scurtu, doar îi desparte un singur gărduleţ! Aşa că o să aibă doamna director economic de la C.E.R. grijă de copilaşul vecinilor!”

Ginerele comunistului întârziat Milosteanu

Apucăturile de activist kominternist se pare că le-a căpătat prin transfer, la pachet cu soţia, de la tata socru, vicepreşedintele PSD Gorj Gheorghe Milosteanu, unul dintre comuniştii întârziaţi care nu se vor reforma niciodată, nici măcar la nivel de discurs. În plus, în cadrul aşa-zisei cercetări interne, Zamfir s-a dovedit a fi şi un „mare” caracter, minţind cu neruşinare că a făcut ceea ce s-a dovedit că a făcut.

Tălmăcean redivivus

Mai mult ca sigur, Zamfir nu şi-a consumat, o dată cu acest scandal, toate momentele de glorie personală. Dacă Edmond Tălmăcean a ajuns deputat, înseamnă că Zamfir are destin de ministru.

1 COMENTARII
  • cineva din cinema 29.06.2011 la ora 21:19 pm
    ,,nu văd, nu vorbesc, nu aud ! ,, e clar : dau în gropi de prost ce sunt, şi când mă gândesc că unii chiar mă aplaudă pentru asta ! PS. lozinca celor ce se pregătesc să ajungă miniştrii ! nu vă gândiţi la vreo sfioşenie anume. aici este vorba doar de caracter, cu c MARE.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.