"Gorj Domino" și "Impact în Gorj" mint că Caragea a scăpat doar cu avertisment!
"Gorj Domino" și "Impact în Gorj" mint că Caragea a scăpat doar cu avertisment!
Ultra - Scurte24 iunie 2013

manipulari

UPDATE: La fel minte și RADIO OMEGA.
Ieri, „Antena 3” a difuzat, timp de o oră, noi dezvăluiri referitoare la șeful IPJ Gorj. În cadrul emisiunii, realizatoarea „Ediției de week-end”, Cătălina Porumbel, a spus că, după ce a întrebat IGPR-ul despre controalele efectuate la IPJ, i s-a răspuns că Viorel Salvador Caragea a primit avertisment, cu mult timp în urmă.
În urma emisiunii a fost postată și o știre pe site-ul „Antenei 3”, în cuprinsul căreia se menționează foarte clar: „În prezent, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj este cercetat de corpul de control al ministrului de Interne.” Deci, e limpede că e vorba de un control în derulare, nefinalizat.
În finalul aceleiași știri, se face referire și la o verificare efectuată de IGPR, cu mult timp în urmă, soldată cu „atenționarea” șefului IPJ Gorj: „În urma unui control efectuat la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj, s-a dispus <<atenţionarea>> inspectorului-şef şi declanşarea cercetării administrative faţă de doi agenţi de poliţie, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române.”
„Gorj Domino” și „Impact în Gorj” s-au grăbit să-și intoxice cititorii,  citând greșit „Antena 3” și mințind că verificările derulate în prezent de corpul de control al MAI s-ar fi finalizat și că s-ar fi decis avertizarea lui Viorel Salvador Caragea.
Pe aceeași linie se situează și TV SUD, care a anunțat joia trecută că omul de afaceri Mihai Râmescu ar fi ieșit din greva foamei. În realitate, Râmescu se află, astăzi, în a douăsprezecea zi de grevă a foamei, un gest extrem prin care atrage atenția asupra nefuncționării instituțiilor statului de drept.

4 COMENTARII
  • Și “RADIO OMEGA” minte | go 24.06.2013 la ora 13:01 pm
    [...] Amănunte, aici și aici. [...]
  • Presa "libera" 24.06.2013 la ora 13:51 pm
    D le Deontolog, posteaza dovada ca Tv Sud a anuntat iesirea din greva foamei a Ramescului. Tot vorbeai de DEZIMFORMARI .... Campionule..
  • baronul 24.06.2013 la ora 14:19 pm
    CARAGEA A FOST CERCETAT IN 2012 DE PARCHETUL CRAIOVA IN 30 DOSARE PENALE DIN CARE IN 4 A FOST INVINIUT.A FOST SCAPAT DATORITA BANILOR CE I A DAT UNOR PROCURORI DIN TG JIU CU FUNTII LA ACEST PARCHET caragea este reprezentantul coruptiei, incompetentei si abuzurilor. a transfornat ipj gj intro afacere de familie, sunt promovati numai supusi lui oameni de afaceri cu bani, firme prin interpusi, soacre, soti, cu contracte de miliarde la banul public. exemlu seful de la economic cu afaceri de sute de miliarde ale firmei elsimida in minerit si termocentrale .toate promovarile le face fara un adevarat examen, participa omul si locul, asta dupa ce omul are girul sau si a achitat taxa de examen. Daca asemenea oameni mai sint in politie,ar fi cazul ca d-ul stroe sa faca curatenie urgent!....ce se intamlpla pe la tara e urgie, fiecare isi face de cap,ca si cum nu am avea politie,bine ar fi daca ar reangaja din cei disponibilizati,banu iesc ca nu toti au bube!....nu au cu ce isi face treaba cei de la tara,cu sareta cum zicea IGAS?....sa fim seriosi…un pensionar care a facut 70 km.de metrou si vrea sa fie in siguranta!.... fe licitari pt.articol si pt CURAJUL de a scrie despre acest impostor. Veniti la Gj d-lor ziarişti ca aici e caracatiţa şi mafia în poliţie,aici sunt mulţi bani din minerit şi termocentrale din care se înfructă acest baron de nu i mai ajunge nimeni la nas,a citizat la liderii PDL de au nenorocit politia.RUŞINE cu astfel de tablagii cu nu fac cinste uniformei. felici tari pt. articol si continuati investigatia de demascare a acestui condeescu al politiei gorjene ,care rezista sub toate guvernele datorita taxelor imense pe care le achita ...dl ministru trebuie sa ia urgent masuri cu acest tablagiu de la circulatie ajuns peste noapte seful politiei ,aceasta fiind o palarie prea mare pentru un creier atat de mic…veniti la gorj si stati de vorba cu agentii de politie ..cred ca suta la suta dintre acestia sant scarbiti de aceasta conducere ..am ajuns sa ne fie sila sa mergem la serviciu din cauza presiunilor la care santem supusi ...amenintarea si santajul sant la ordinea zilei iar cei competenti profesional sant cercetati prealabil de acest infec
  • polITIA DIN GJ 24.06.2013 la ora 14:22 pm
    p entru domnii din corpul de control al mai , sint chiar un politist care am plecat din cauza ca acest individ puscariabil numit caragea erea de nesuportat, am vazut emisiunea la realitatea si am ramas surprins de lipsa si incapacitatea celor care ii suflau la telefon purtatorului de cuvint doamna dochian probabil erea acolo si nulitatea de caragea…..bun s-a intocmit un dosar penal pentru blocarea drumului etc etc si etrc dar carea este actul material de blocare a strazii bai caragea, carea bai fraiere, a pus bariera, a pus vreo trasura dea doua in strada, a facut vreo baricada, ai vazut tu fraiere acest lucru, infractiunea se savirseste cu intentie, pai mai incultule, bai prostovane care este sau a fost intentia oamenilor de acolo….sa blocheze strada, bineinteles ca acolo au fost gura casca oameni din blocurile vecies sau si nuntasi dar ei nu au avut intentia de a bloca cu buna stiinta stradan nu au avut reprezenrarea savirsirii unei infractiuni, de3ci domnilor de la bucuresti, aici este vorba de abu cras din partea unui om neom mai bine zis caragea si a altui fraier numit stochean de la motru slugoi ordinar,pupincurist total, deci abuz si numai abuz,pai atunci fraierilor sa dati si cu subsemnatul si sa va fie rusine ca faceti politia de risul lumii si ati facut pina acum cu virf si indesat, daca erea negru la motru adjunct cred ca pina acum erea la spital cu icter mecanic, dar daca este pristanda stochean si pristanda ioenete si superpristanta copcaragea ce sa n mai vorbim, chiar asi fi vrut sa vad daca cineva le-a spus acestor indivizi certati cu cartea cu cultura cu bunul simt ca nu este nici o infractiune de blocare, cazul mai necesita si alte discutii a facut cumva ramescu cortul in strada si ablocat strada bai fraieri de politisti, unde a fost politistul de frunte al judetului stochean , s-au pus ca magarul pe p[luta pe omul cu nunta pentru ca asta deal dracu nu vrea sa fie sub talpa tembelului de caragea si atit, a doua zi au fost alte eminente cenusi in frunte cu fetanu un alt pupincurist convins,bai fraierilor sa va fie rusine ca mai sinteti in politie si conduceti oamenii numai la prostii si la timpeniile voastre din capetele a;lea bolnave de lingai si lichele……. deci donmilor de la bucuresti faceti curatenie si sa faca treaba dupa lege si ordine nu dupa ce le bese lor mintea pentru ca si indicatorii aia buni se mai fac si din creion din pix sau …din tastatura calculatorului, stiu prea multe si imi este chiar scirba de tot din aceasta politie judeteana nenorocita si condusa numai de jogodii alese pe sprinceana….sa va fie rusine incompetentilor
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.