Gorjenii: mulţi şi proşti sau uniţi şi puternici?
Gorjenii: mulţi şi proşti sau uniţi şi puternici?
Altele1 august 2010

O lecţie despre viaţă şi moarte, despre demnitate şi degradare, despre libertate şi sclavie.

Câţiva bivoli mergeau, liniştiţi, de-a lungul coastei unui râu. O haită de lei îi aşteptau, pitiţi, să se apropie îndeajuns pentru a declanşa atacul mortal. La momentul potrivit, au ţâşnit din ierburi, ca nişte resorturi eliberate dintr-o tensiune maximă. Unul dintre lei a apucat un pui de bivol şi l-a izbit în râu. Rapid, s-au adunat toţi, l-au înşfăcat şi au început să-l tragă afară pentru a-l devora. Puiul de bivol opunea rezistenţă, suficientă cât să atragă atenţia unui crocodil, care l-a apucat şi el în colţi, trăgându-l înspre apă. Învingători de moment au fost leii, care au răzbit crocodilul. Ce surpriză aştepta, însă, leii, pe uscat, veţi vedea în filmul de mai jos. Între timp, se adunaseră zeci de bivoli, într-un semicerc ce înconjura leii. Neaşteptat, prădătorii au sfârşit în coarnele bivolilor, care şi-au salvat puiul, recucerindu-şi ţinutul şi dreptul la viaţă.

[youtube]cWgIj4uqWn8[/youtube]

Gorjenii, în particular, şi românii, în general, ar trebui să înceteze a mai fi mulţi şi proşti. Numai uniţi ar putea împrăştia hienele care îi fură şi îi batjocoresc în fiecare zi.

6 COMENTARII
  • fiul gj 01.08.2010 la ora 22:29 pm
    da .. superb filmuletul .. a fost si o emisiune pe discovery .. cu dedicatie pt el.. a comentat si "realizatorul" .. mai este ceva la fel de surprinzator, poate chiar mai surprinzator, exista un bivol care se opune permanent, care ataca. chiar daca e pierdut din cadru este acelasi .. tot timpul .. bivol .. = cuminte, ascultator =mamaliga .. :) uite ca mai sunt si lideri printre ei ..
  • maria 11.08.2010 la ora 14:56 pm
    PERFECT ADEVARAT,MULTI SI PROSTI.DEUNAZI AM FOST INSELATA DE DOI INDIVIZI IN PIATA MICA,CARE VINDEAU NESTINGHERITI GABLONTURI,RECOMANDANDU-LE CA FIIND BIJUTERII DE ARGINT.SI TOATA PACALEALA SE PETRECE SUB NASUL POLITIEI PIETEI MICI.MARFA EXPUSA NU ARE PRETURI SI SEAMANA FOARTE BINE CU GABLONTURILE.ABSURDA ESTE SI AMPLASAREA ACESTORA ,CHIAR VIS A VIS DE COMPLEXUL FAVORIT,UNDE SE AFLA O BIJUTERIA CU AUR SI ARGINT DAR SI UN MAG DE GABLONTURI.SE PARE CA AR FI SI DE COMPETENTA OFICIULUI CONCURENTEI DAR SI A OPC SAU POLITIE.SUNT PERSOANE DE LA NOI DIN ORAS AVIZATE DE CATRE PRIMARIE SA VANDA IN ANUMITE LOCATII ASTFEL DE OBIECTE,DE ALTFEL COMERCIANTII LOCALI POT JUSTIFICA COMERTUL AMBULANT PRIN ACESTE AUTORIZATII DE FUNCTIONARE .MA INTREB TOTUSI CE CAUTA INDIVIZII ACEIA DOI ,SOT SI SOTIE,CARE IERI AVEAU PARCATA UN MICROBUZ DE CULOARE CREM CU NUMERE DE BUCURESTI INTR-UN LOC INTERZIS,ADICA STATIONA PE TRECEREA DE PIETONI DIN FATA COMPLEXULUI FAVORIT CHIAR PE COLT,LUCRU NEPERMIS.ESTE ULUITOR CUM SE INCHID OCHII SI CUM ANUMITE PERSOANE AU DREPTUL SA FACA SMECHERII CHIAR IN FATA UNUI COMPLEX COMERCIAL.E ADEVARAT CA ROMANULUI A-I LIPSESTE SI SPIRITUL CIVIC.
  • Little Genius 25.08.2010 la ora 17:14 pm
    "Pun umarul" si eu ! Sunt adminul portalului judetului Gorj www.judetulgorj.info . Daca te pot ajuta cu ceva (link exchange, banner exchange, etc) o voi face. Trebuie doar sa spui. Hai sa schimbam ce e de schimbat pentru ca mie nu imi place ce se intampla in judetul nostru. Sanatate si spor la treaba !
  • Narcis DAJU 25.08.2010 la ora 18:23 pm
    @) Little Genius De acord, cu conditia sa actualizezi site-ul.
  • Little Genius 25.08.2010 la ora 21:35 pm
    O sa il actualizez doar ca mai dureaza putin, am o gramada de proiecte de finalizat. Ne auzim !
  • Cosmin Cristea 25.08.2010 la ora 22:06 pm
    Romania este o tara saraca, o tara in care oamenii mor de foame si de frig, o tara in care statul nu slujeste intereselor nationale si intereselor poporului, o tara in care statul omoara omul prin tortura psihica, o tara in care politicul face jocurile murdare ale miliardarilor in robe, o tara in care procurorul si judecatorul nu slujesc legii, ci propriilor buzunare prin exterminarea oamenilor cu viziune… . Romania are nevoie de o forma de repulsie la adresa miliardarilor in robe… . Miliardari in robe se fac vinovati de crime impotriva poporului si impotriva statului… . Miliardarii in robe sunt copiii si neamurile fostilor judecatori din timpul comunismului, ai generalilor si secratarilor de stat care aveau drept de viata asupra romanilor de rand…
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.