Gorjenii nu mai au voie nici să-și strige foamea. Ponta și Cârciumaru au voie orice!
Gorjenii nu mai au voie nici să-și strige foamea. Ponta și Cârciumaru au voie orice!
InvestigatiiUltra - Scurte1 septembrie 2014


Mulțumim din inimă partidului și conducătorilor noștri iubiți, pentru că au reușit să alunge o mulțime de gorjeni de la ei de acasă. Lipsa unui viitor i-a determinat pe mulți să plece către toate zările lumii, iar noi, cei care am mai rămas, suntem puși la punct, la sânge, în vreme ce veneticii fac ce doresc în bătătura noastră. Poate nu întâmplător domnul Adrian Tudor, membru marcant al PSD Gorj, îi spunea unei doamne deputat: „Dacă nu vă convine la Târgu-Jiu, de ce nu plecați?“
Primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, a luat decizia de a nu mai permite manifestări publice, politice sau sindicale, cu conotație politică în Piața Prefecturii. Totul se întâmpla în 31 martie, când era zbaterea mai grea pentru Europarlamentare. Dincolo de stupizenia unei astfel de decizii, care ne reamintește cum Dan Diaconescu a suportat pe insuliță și apoi și-a îngenunchiat „ciocoii“ de la Gorj și pe Victor Ponta, autoritățile ne-au dat de înțeles că nu mai avem dreptul să ne urlăm disperarea în buricul târgului, pentru a nu deranja lumea bună ce își desfășoară activitatea în instituțiile din preajmă. Printre puținii care mai îndrăznesc să țipe pentru viitorul acestui județ sunt și sindicaliștii de la FNME… Atât câți au mai rămas, de frica pierderii locului de muncă.
După ce Antonescu nu a primit aprobare pentru un miting în centrul Târgu-Jiului, iar primarul Cârciumaru s-a arătat deranjat că protestele minerilor au căpătat conotație politică, sindicaliștii de la FNME au cerut dreptul de a picheta în fața sediului CEO… NU L-AU PRIMIT NICI PE ACESTA! Argumentele sunt de tot râsul, și minerii vor să meargă la București, să își ceară drepturile, pentru că la Târgu-Jiu nu mai au voie.

Gorjenii n-au voie să-și strige foamea, Ponta are dreptul să sfideze tot orașul

În urmă cu câțiva ani, pe când se puneau bazele USL-ului, care astăzi nu mai există, Victor Ponta și Crin Antonescu au ajuns și pe la Târgu-Jiu, mai exact în data de 11 noiembrie 2011. Cei doi nu au avut nicio treabă cu legea, ce să mai vorbim despre bunul simț, și și-au parcat mașinile chiar în Piața Prefecturii, spre uimirea trecătorilor. Prefectul de pe atunci, Liviu Andrei, a rămas dezgustat de cele văzute, dar nu a putut în niciun fel să îndepărteze mașinile șmecherilor de București din Piață… „Peste tot în țara asta, mașina prefectului stă în fața scării Instituției Prefectului, dar eu am înțeles treaba asta. Am zis, domne suntem oameni și trebuie să păstrăm bunul bine făcut (N.R: asfaltul amprentat). A venit primul-ministru al României, i-am explicat, au venit miniștri, le-am explicat, și niciunul nu și-a permis să facă lucrul acesta. Când am venit și am văzut, nu am știut ale cui sunt mașinile, am dat dispoziție să le scoată afară, să fie luate pe platformă, să fie scoase, cine a greșit să plătească. Nu au scos mașinile. A fost o tentativă de încălcare a legii comune. L-am sunat pe domnul comandat Caragea să dea dispoziție subalternilor, iar subalternii sunt complici la această faptă. După cum vedeți, Poliția Locală stă și păzește mașinile. De două ori au luat mașina soției mele, au dus-o pe rampă, și mi se pare normal dacă se încalcă legea…“, declara pentru un post de radio fostul prefect de Gorj.

„Niște bucureșteni cu tupeu!“

În vreme ce realizam o emisiune live la TV Sud, l-am sunat pe directorul Poliției Local de atunci, Ion Tudor, pentru ca dumnealui să lămurească situația. Răspunsul a fost dezarmant: „Nu Ponta și Antonescu au condus mașinile, ci șoferii le-au parcat acolo. Niște bucureșteni cu tupeu, ce să le ceri?“ Ion Tudor mi-a precizat că se afla în concediu în momentul producerii evenimentului, dar, din câte știe, conducătorii auto au primit avertisment.

1 COMENTARII
  • REAL 01.09.2014 la ora 13:38 pm
    Felicitari domnului primar, in sfarsit Tg-Jiul a ajuns un oras european unde nu mai este permis ca toti indivizii anti-sistem(basistii) sa deranjeze linistea publica !
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.