Gorjenii otrăviră fântânile. Vin tătarii?
Gorjenii otrăviră fântânile. Vin tătarii?
Altele9 mai 2010

Pe vremuri, la ţară, doar ăi mai leneşi dintre ţărani nu îşi ciopleau şanţul dinaintea gospodăriei, şi erau imediat amendaţi de perceptorul de la primărie. Astăzi, în majoritatea satelor Gorjului şi-au dat mâna lenea, nesimţirea şi sărăcia, iar funcţionarilor din primării numai la bunul mers al localităţilor nu le stă gândul.
De la Ţânţăreni până la Scoarţa, gorjenii otrăviră fântânile. Vin tătarii?

Când oamenii îşi lasă în părăsire şi fântânile, e semn rău.

4 COMENTARII
  • Alimpescu 10.05.2010 la ora 14:03 pm
    Dar ce e cu oamenii astia? Au apa curenta, de si-au abandonat fintinile? Oricum, impresia generala e de neglijenta si lene. Pacat...
  • Ochi albastrii 13.05.2010 la ora 13:18 pm
    De ce nu mentionati corect de unde sunt fantanile pentru ca in foto spuneti ca sunt de la Musculesti .... si foto este facuta in comuna Saulesti .Cred ca pentru fotografiile facute ati investit ceva in deplasare pe teren.... cu acesti bani putea-ti sa reparati o fantana .... scrieti de bine ..... nu numai de rau .Oamenii sunt saraci .... nu mai au dupa ce sa mai bea apa .... asa ca spuneti ... de unde bani pentru reparatii ca am ajuns la capatul puterilor .Asa ca fantanile o sa ajungem toti de la sate ca nu avem nici bani de paine .SARACA.......FOSTA TARA BOGATA .
  • Narcis Daju 13.05.2010 la ora 21:42 pm
    @) Ochi albastrii Am rectificat, multumesc pentru observatie, eroarea a fost neintentionata. Altfel, satele Gorjului colcăie de putori, manele, telenovele, cârciumi şi pământuri nemuncite. Acestea sunt cauzele saraciei.
  • Ochi albastrii 14.05.2010 la ora 8:51 am
    Daca fiecare crestin ar pune un pom ,ar sapa o fantana si ar construi o casa ..... nu ar mai fi atata rautate pe pamant , dar acest lucru a fost realizat doar de catre bunii si strabunii nostrii pe care ieri foarte putini oameni le-au adus un pios omagiu. Pacat pentru ca ei s-au jerfit pentru tarisoara noastra care din cea mai ravnita tarina ... a ajuns asa cum a ajuns .Nimeni nu mai apreciaza la justa valoare tot ce s-a cladit pana acum ....... si nici macar nu ingrijesc ceea ce au preluat de la altii .Nimeni nu mai construieste ... nu mai intretine .... ci toti vand,valorifica ...si se distreaza .Unde vom ajunge........ nimeni nu v-a sti pana nu vom gusta din plin amarul vietii cotidiene .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.