GORJNEWS a declanşat Revelionul săracilor! Carne şi savarine, în loc de lături
GORJNEWS a declanşat Revelionul săracilor! Carne şi savarine, în loc de lături
Investigatii6 octombrie 2010

GORJNEWS a demonstrat public că gaşca primarului Cârciumaru fură din farfuriile săracilor. Peste noapte, la cantina socială de lângă Piaţa Mare s-au întâmplat câteva minuni. După ce cu o zi înainte Teodora Ciobanu, brâncuş’oloaga eşuată şefă peste cantina săracilor, pozase într-un monument de cinste şi corectitudine, negând haosul evident din instituţia pe care o manageriază, am constatat miercuri, 05 octombrie a.c., câteva schimbări radicale.

Săracii au primit mâncare din belşug, gătită ca pentru oameni, nu pentru animale: ciorbă de perişoare, orez cu carne şi savarine! Am văzut bătrâne holbându-se la savarine, închinându-se şi neînţelegând ce li se întâmplă, dacă acele alimente sunt sau nu pentru ele, dacă sunt sau nu la camera ascunsă. Ca acei câini din bătăturile caselor părăsite, cărora stăpânii le aruncă o pâine la o săptămână, şi ei o îngroapă repede, pentru zile negre. În plus, a apărut peste noapte cântar electronic şi fiecare porţie a fost cântărită.

De ce atâtea schimbări din moment ce – conform declaraţiilor din ziua anterioară ale Teodorei Ciobanu – totul era deja perfect? De ce savarine şi alimente pentru uz uman abia după ce un jurnalist a sesizat personal poliţia şi a demonstrat că se fură din farfuriile săracilor?
GORJNEWS va continua să monitorizeze calitatea asistenţei sociale asigurate de instituţia condusă de Teodora Ciobanu. Totodată, vom monitoriza evoluţia anchetei aflate în derulare la IPJ Gorj. Probele fiind indubitabile, chiar şi pentru poliţistul – minune Viorel Caragea va fi greu de muşamalizat şi acest caz.

9 COMENTARII
  • Gica 06.10.2010 la ora 10:26 am
    De la ce firma de catering au fost procurate alimentele? Insist!!!
  • Narcis DAJU 06.10.2010 la ora 10:33 am
    @) Gica Inţeleg că v-au plăcut savarinele, dar GORJNEWS nu face publicitate gratuit! :)
  • Gica 06.10.2010 la ora 14:29 pm
    Este trist si cu atat mai trist cu cat gluma nu e pe ce as putea eu savura...... Este vorba de o afacere de care cei de la primarie sunt in stare sa o faca! Sper sa nu fie vorba de complicitate!Asta gandindu-ma la Gabriela Mladin si ultimul ales al inimii lui Mr.CIO A TA.
  • Gica 06.10.2010 la ora 14:30 pm
    S cu Z:al inimii ei.
  • Gica 06.10.2010 la ora 16:09 pm
    HEYYYY!!!!!!!!!!!!!!
  • informatul 08.10.2010 la ora 13:24 pm
    am informatii clare, din surse demne de incredere, verificate din cel mult 3 surse. firma de catering este a ********* ****** sau ******. cautati si veti descoperi ca asa este cum spun eu.
  • Narcis DAJU 08.10.2010 la ora 14:37 pm
    @) informatul Ambele variante sunt gresite, de aceea au fost sterse.
  • totcineva 08.10.2010 la ora 20:45 pm
    firma care aduce mancare are si cofetarie/patiserie nu va bucurati daca savarinele erau cu tremenul de valabilitate la limita . sunt instare de orice pentru bani
  • elena 10.10.2010 la ora 16:07 pm
    teodora ciobanu e cea din foto? sau in foto e bucatareasa cantinei ?? cam asa arata o fosta bucatareasa ceausista de internat ,doamna cici se numea in cele mai multe cazuri si care de nenumarate ori fura din oala internistelor...doamna din poza se incadreaza perfect in tipar...
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.