Gorjul, prin ochii presei – joi, 01 octombrie
Gorjul, prin ochii presei – joi, 01 octombrie
Altele1 octombrie 2009

Dan Ilie MoregaDan Ilie Morega  pierde teren în fiecare zi în faţa lui Dian Popescu, fără ca cei doi să fie într-o competiţie declarată. Dian Popescu se apropie din ce în ce mai mult de discursul politicienilor europeni de rasă. Ştie ce şi despre ce vorbeşte, nu scrâşneşte din dinţi, nu ameninţă, nu latră ca Laica la lună, nu îşi vopseşte părul de trei ori pe zi şi nu se crede nemuritor. Pentru toate acestea, Morega a început să nu mai aibă loc de el. Mai multe, în Gorj Domino şi Pandurul.

Atotştiutorii locali, care ce visează noaptea spun ziua că este cert, dădeau ca sigur faptul că Victor Ponta ar susţine financiar Gorj Domino. Luaţi de-aici, şi citiţi, din cotidianul cu pricina: “Vi-l mai amintiţi pe Ponta, câte a promis? Şi ce făcut? A făcut doar un singur lucru: s-a zbătut pentru a pune director la Casa de Sănătate un habarnist. Doar că habarnistul nu este unul de rând, este soţul Iuliei Vână, faţă de care se spune că Ponta a făcut o pasiune la fel ca cea pentru raliuri. Sigur, dacă între cei doi este o idilă, atunci gestul lui Ponta nu poate fi incriminat, dimpotrivă, trebuie apreciat, fiindcă „unde dragoste nu e”…, casa de sănătate ar fi avut un director, poate, competent. Şi a mai făcut ceva Ponta: a renunţat la baschetul gorjean în favoarea celui stelist. Asta demonstrează, fără niciun fel de dubiu, legăturile sale „trainice” cu gorjenii.”
Ţara este guvernată, li se pare unora că nu e, totul merge ca pe roate, numai că Ministerul Sănătăţii nu a mai alocat de câteva luni fonduri pentru programul naţional de diabet, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate nu a decontat farmaciilor insulina şi testele de glicemie, fiind restante plăţile pentru perioada aprilie – septembrie, şi, în consecinţă, furnizorii de insulină şi de teste de glicemie au blocat livrările către farmaciile din Gorj. În judeţ, 1500 de insulinodependenţi sunt pe punctul de a intra în comă. “Ăştia vor să ne omoare să nu mai plătească pentru noi.”. Dar, fireşte, asta e o ştire neimportantă. Detalii, în Pandurul.
Consilierii locali din Fărcăşeşti au votat extinderea carierei Roşia fără ca, în cadrul dezbaterilor, să se fi luptat corp la corp. Am ratat încă un prilej de a creşte notoritatea judeţului Gorj la nivel naţional. Mai multe în Pandurul.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.