Gorjul, prin ochii presei – joi, 24 septembrie
Gorjul, prin ochii presei – joi, 24 septembrie
Altele24 septembrie 2009

mititeluNelipsit de la meciurile campioanei unei mari iubiri, Costin Creţu suferă în Gorj Domino pentru erorile în cascadă ale lui Adrian Mititelu. “N-o să poţi face niciodată un autoturism bun, indiferent de câtă imaginaţie ai şi cât ţi-ai dori, dacă nu ai lângă tine cei mai buni ingineri. (…) Universitatea are toate piesele pentru ca în acest an să fi reuşit performanţa, îi mai trebuiau doar acei ingineri, adică îi trebuia doar un antrenor.” Din păcate, aducându-l pe Eugen Neagoe antrenor, Mititelu se va convinge curând că sub groapa în care l-a adus Mogoşanu era altă groapă. Inexistent ca fotbalist şi mediocru în calitate de antrenor, Neagoe n-are nimic din cele ce ar putea reînvia Universitatea Craiova. Nu cred că greşeau suporterii Ştiinţei la ultimul meci de acasă, cel cu Rapid, când i-au strigat lui Mititelu că preferă sclavi pe banca tehnică. Celor care vor întreba care e legătura între Ştiinţa şi Gorj le răspund de pe acum că Universitatea Craiova este în firea de a fi a gorjenilor.
Este oficial. Deşi s-a vrut un concurs cu circuit închis, candidatura lui Victor Banţa pentru postul de prefect şi/sau pentru una din funcţiile de subprefect a fosta acceptată. Detalii, pe Radio Târgu Jiu.
În PSD Gorj nu este nicio fricţiune şi Ionel Manţog nu l-a ofertat pe Florin Cârciumaru. Poveşti de adormit copiii, spuse de politicieni cu anvergură de politruci, la Radio Târgu Jiu. Editorialista Pandurului ştie, în chestiune, mai multe decât prevede legea: „Cine sunt adversarii politici ai lui Cârciumaru? Cine cunoaşte cât de cât culisele politicii gorjene, ar putea începe lista de adversari ai actualului şef al PSD Gorj chiar cu numele lui Călinoiu. Iar lista ar continua cu Surupăceanu, Ponta, Greblă, dar şi cu nume din alte partide.”
Prin ce ţări calde se mai plimbă specialiştii Complexului Energetic Turceni, pe banii statului, în Gorj Domino.
În primele şapte luni ale acestui an gorjenii au beneficiat de peste 170.000 de zile de concediu medical (!!!). O spune, pentru Impact în Gorj, Daniel Titu Bondoc, şeful CJAS, un caz izolat de manager numit politic care îşi face treaba şi în loc să se confunde cu sistemul, aplică legea, de unde inadecvarea. Câtă mită au primit medicii din Gorj pentru a emite 170.000 de zile de concediu medical, este greu de imaginat.
Din Impact în Gorj şi Gorj Domino aflăm că Dealul Târgului o ia la vale, înspre Polata. Investiţiile din zonă ale Primăriei Târgu Jiu par să fi stabilizat alunecările de teren. Situaţia este cu adevărat gravidă şi prezintă şi umflături înspre Târgu Jiu. De ani de zile se cunoaşte că Dealul Târgului alunecă înspre oraş, şi nimeni nu face nimic. Dezastrul a fost generat de iresponsabilitatea constructorilor care au realizat lucrările de amenajare a Jiului, în zona barajului de la Vădeni. Deşi în proiect era prevăzută clar consolidarea malului stâng, cel împădurit, nu s-a făcut nicio lucrare. S-au ridicat, în schimb, câteva zeci de vile, pentru nişte băieţi. Beneficiară a lucrării de mântuială, conducerea HIDROCONSTRUCŢIA tace, prea ocupată să dirigenţieze lucrări publice cu paraîndărăt. Cazul lui Ion Crăciunescu, vicepreşedintele PNL Gorj, este flagrant.
Pandurii Târgu Jiu, pe punctul de a fi exclusă din campionat. Detalii în Pandurul, Impact în Gorj şi Gorj Domino.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.