Gorjul, prin ochii presei – luni, 05 octombrie
Gorjul, prin ochii presei – luni, 05 octombrie
Altele5 octombrie 2009

rodnaÎn Scandal de Gorj, ce vrăji au mai făcut Victor Loga şi Nicolae Bâlteanu, în Piaţa Mare, un subiect tabu pentru oamenii legii. Piaţa Mare este ca mormintele faraonilor. Nu se ating de ea de teamă să nu-i lovească vreun blestem ancestral. Trec doar să-şi ia dreptul.
Cine vine şi cine pleacă de la serviciile deconcentrate, în Impact în Gorj
În „Interviul de luni”, Ion Călinoiu cere şefilor instituţiilor publice locale să nu se lase intimidaţi de Ionel Manţog şi să nu demisioneze din funcţii. Întrebat dacă pedeliştii sunt capabili să-l schimbe chiar şi pe Viorel Salvador Caragea de la conducerea IPJ Gorj, Călinoiu a răspuns că portocaliii sunt în stare de orice. În ceeea ce mă priveşte, sper, totuşi, să nu se atingă de acest poliţist profesionist şi integru. Plus că, dacă ar vrea să îl schimbe, Manţog ar trebui să aibă şi un înlocuitor. Or, altul mai bun nu există.
Pandurul şi Radio Târgu Jiu povestesc cum a adunat Manţog într-o şedinţă directorii din minerit şi energie, cerându-le să nu se implice în campania electorală a altor partide. Carevasăzică, e voie în campanie, dar numai cu PDL.
În Gorj Domino, citim că o firmă a înaintat Complexului Energetic Turceni o factură în valoare de 15 milioane de euro, contravaloarea unor lucrări neefectuate încă.

1 COMENTARII
  • Ideal 05.10.2009 la ora 14:37 pm
    nicio miscare brusca, urmari de la modificarea guvernului ?
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.