Gorjul, prin ochii presei – luni, 14 septembrie
Gorjul, prin ochii presei – luni, 14 septembrie
Altele14 septembrie 2009

Ionel MantogŞeful Gărzii Financiare, Ion Pupăzan, alege să rămână stupid în declaraţiile sale publice. Zilele trecute era foc şi pară pe cei doi subordonaţi care elaboraseră Nota de constatare, document pe care dânsul, în loc să pună o rezoluţie de tipul “Rog consult medical urgent, Spitalul 9, Secţia <<Agitaţi>>”, l-a aprobat, şi l-a însuşit şi l-a înaintat IPJ Gorj. După ce, iniţial, anunţase cu surle şi trâmbiţe că împotriva subordonaţilor săi a fost declanşată o anchetă internă, iată ce declară astăzi în Pandurul:  “privitor la comisarii Gărzii Financiare Gorj menţionez că până în prezent nu s-a decis luarea unei măsuri de orice natură care să ducă la concluzia că sunt persecutaţi”. În paranteză fie spus, eu m-aş simţi persecutat de soartă de-aş avea un asemenea şef. Deci, nu bag mâna în foc nici pentru cei doi. Din povestea Balaureasta se vede că Ionel Manţog n-a avut mână proastă doar cu Tunaru. Pupăzan, însă, va fi mai dificil de dat jos, fără avizul cumnatului său, domnul general maior Ioan Balaure (foto), adjunct al directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale. În aceeaşi notă îşi dă în stambă Ion Pupăzan şi în Gorj Domino.

Ionel Manţog stabileşte nu numai cine pică din scaune şi cine urcă, ci şi direcţia în care se extinde frontul de lucru al unei cariere din comuna Slivileşti. (Cu numerele la 6 din 49 oare poate face ceva?) Motivaţia este însă cam subţire. Conform Gorj Domino, Manţog ar urmări, astfel, să dispară de pe faţa pământului “o cocioabă” pe care o deţine în zonă. Potrivit aceleiaşi versiuni, pentru a-şi atinge scopul, Manţog apelează la primarul Sorin Bucurescu. Cel care, din ce mai ştiu şi eu, este băgat până în gât în afacerile microcarierelor din zonă, ale căror trailere au făcut praf drumul construit de SNLO, între Slivileşti şi Motru. Şi acum, că e praf, e numai bun de sesizat DNA. S-o fi furat la construirea drumului acela, că nu s-a construit, încă, în România vreo lucrare de interes public fără paraîndărăt, dar nici patronii carierelor din zonă nu sunt străini de felul în care arată acum drumul.
Cu ce se ocupă şeful Direcţiei Silvice Gorj, Ovidiu Cârstoc, în timp ce fratele său, Dan Cârstoc, dă iama în miliardele statului, la Schela, cu firma sa, S.C. FORCONCID S.A. cu tot, citim în Impact în Gorj.
Cum îşi omoară timpul inspectorul general Nicolaie Mergea când nu acoperă infracţiunile de la Grupul Şcolar Industrial Energetic Turceni, tăinuite de directorul Ion Pasăre, aflăm din Pandurul
Ce calvar te aşteaptă când participi neinvitat la o licitaţie în minerit, în Graiu’ Gorjului.
Din Pandurul aflăm că la Târgu Jiu vom avea o “sucursală minieră” a Companiei Energetice Naţionale. Bun şi bronzul.

2 COMENTARII
  • ion 14.09.2009 la ora 10:34 am
    Bai cea imbatranit Mantog....dar tot se bat muierile pe el.
  • SS LAZZIO 15.09.2009 la ora 15:04 pm
    ba ce merita astia luati la goana cu kalasnikov-ul cand ii vezi pe stada!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.