Gorjul, prin ochii presei – luni, 19 octombrie
Gorjul, prin ochii presei – luni, 19 octombrie
Altele19 octombrie 2009

iliutaSe schimbă din nou şefii la instituţiile publice, şi pe piaţă circulă tot felul de armaghedoane. Cel dedicat lui Ion Iliuţă, şeful Direcţiei Sanitar Veterinare, a ajuns la Gorj Domino. Sunt convins că cel puţin o parte din acuzaţii sunt fondate, personal lămurindu-mă, cu câteva luni în urmă, că Ion Iliuţă iubeşte fărădelegea şi minciuna. Oricum, nu va fi schimbat, căci îl salvează faţa.
Alexandra Folcuţ, în Pandurul, îşi trece numele pe lista foarte, foarte scurtă a ziariştilor care îndrăznesc să scrie despre ruşinea de la vârful poliţiei gorjene. Despre ultima „aroganţă” a lui Caragea junior, nu comentez nimic, sunt doar stupefiat. Eventual, cred că susţinut, ca şi tăticul lui, de Ion Călinoiu, Caragea junior ar putea ajunge comandantul beizadelelor din judeţ.  Doar aşa s-ar putea instaura, definitiv, ordinea şi disciplina  şi în acest sector de activitate, şi i-ar fi recunoscută, în sfârşit, valoarea de descendent al lui Viorel Salvador Caragea.
În privinţa lui Ninel Constantin Potârcă, GorjDomino o dă pe bune: „candidează la preşedinţia României doar pentru a putea vinde voturile sale unui alt candidat care va intra în turul II”. Aş adăuga că este pentru prima oară, în România, când avem ocazia să evaluăm exact cât la sută din numărul total de voturi este dat de minoritatea romă. L-am văzut pe „Obama” în câteva ieşiri publice, şi am constatat că este mai pregătit şi mai charismatic decât mulţi dintre liderii politici cu pretenţii. De la Mădălin Voicu încoace, care a făcut mai mult caterincă decât politică în slujba romilor, trecând peste regii şi împăraţii de carton, Potârcă este primul lider care ar putea să-şi adjudece controlul şi susţinerea minorităţii rome. Ceea ce nu este puţin lucru.



3 COMENTARII
  • fiul gorjui 19.10.2009 la ora 10:30 am
    Gorju nu a dat pe nimeni dupa '90. S a scremut titulescu, dar ramane vesnica promisiune. poate l va da ... pe ...Adevaratul Adevarat presedinte al Tiganilor. :))
  • Nea Costache 19.10.2009 la ora 16:37 pm
    1. Ce pot sa zic, nu e foc daca nu iese fum, si se pare ca iese! Nu ma mir, toti directorii pusi pe functie de PDL, incearca sa-si pastreze cu dintii posturile, ori acest lucru e posibil numai prin sustinerea cu orice pret a lui Basescu. 2. Parca am mai auzit o poveste asemanatoare intr-u judet vecin! Marlania unora, nu cunoaste granite de judete sau un comportament adecvat functiei parintilor! 3. Cu cat mai multi, au atat mai bine! Acest Potarca va primi probabil mult mai multe voturi decat nea Jiji!!!
  • SS LAZZIO 20.10.2009 la ora 0:22 am
    mai rau frate ca pe timpul lui stalin.la vremuri grele masuri extreme!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.