Gorjul, prin ochii presei – luni, 26 octombrie
Gorjul, prin ochii presei – luni, 26 octombrie
Altele26 octombrie 2009

turceniLa Complexul Energetic Turceni, cel mai director inteligent de resurse umane, Corneliu Gârjoabă, cunoscut şi sub numele de Smart Face, loveşte din nou. Detalii în Gorj Domino.
În dulcele stil clasic, procurorii DNA lungesc la nesfârşit cercetările în „dosarul Best”. Mai multe, în Gazeta de Sud.
Suficiente motive de puţină puşcărie pentru Emil Răgman, primarul comunei Prigoria, şi ceva complici, în Pandurul.
Este greu de înţeles şi de tolerat, dar tocmai au început reparaţiile la lucrările neterminate de modernizare a centrului, deja cebăluit, al Târgu Jiului. Florine, nu te vom uita niciodată, cârciumarule! De închinat cu stânga şi de citit în Pandurul.
Tudorel Niţulescu şi-a anunţat sâmbătă seara, la Târgu Jiu, intenţia de a candida, anul viitor, pentru funcția de Mare Maestru al Marii Loji Naționale a României. Amănunte, pe Radio Târgu Jiu.
Învăţământul gorjean nu colcăie doar de calamităţi, ci şi de corupţie. Încă o dovadă de netăgăduit, în Gorj Domino.

1 COMENTARII
  • STIUSISPUN 19.01.2010 la ora 19:54 pm
    EU MERG LA VOT SI VOTEZ PENTRU CRIN ANTONESCU! SUNT CONVINS CA MULTI ROMANI VOR MERGE LA VOT. SUNT CONVINS CA MULTI ROMANI S-AU SATURAT DE REGIMUL BASESCU SI DE ATATA TRAI BUN. SUNT CONVINS CA NIMENI SI NIMIC NU VA CONVINGE POPORUL ROMAN SA MAI VOTEZE CU BASESCU! SUNT CONVINS CA MULTI DINTRE ROMANII DUSI LA MITINGURILE LUI BASESCU NU VOR VOTA CU BASESCU! SUNT CONVINS CA ROMANII CARE AU FOST SANTAJATI SAU FORTATI DE PD-L SA VOTEZE CU BASESCU NU O VOR FACE! SUNT CONVINS CA MULTI ROMANI , CARE , DIN CAUZA SARACIEI, AU PRIMIT DIVERSE BUNURI MATERIALE SAU BANI NU VOR VOTA BASESCU! SUNT CONVINS CA ROMANII SAU SATURAT! SUNT CONVINS CA ROMANII VOR SA INLOCUIASCA CEI 4(3+1)TRANDAFIRI ! PRIN VOTUL TAU POTI AJUTA CRINUL SA INFLOREASCA! VOTEAZA SI TU IN 22 NOIEMBRIE: CRIN ANTONESCU PRESEDINTE!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.