Gorjul, prin ochii presei – marţi, 06 octombrie
Gorjul, prin ochii presei – marţi, 06 octombrie
Altele6 octombrie 2009

mantogImpact în Gorj anunţă că la Complexul Energetic Turceni, în ultimele zile, nu a mai putut fi citită presa locală pe internet. Din păcate, tocmai am verificat informaţia şi este veridică. La sfârşitul săptămânii trecute nu s-a putut accesa niciunul dintre site-urile publicaţiilor locale, iar în această dimineaţă „mergeau” doar Gorj Domino şi Impact în Gorj. Celor care au luat această decizie le urez drum bun spre China şi să stea acolo până îi chem eu înapoi! Contactat telefonic, Ionel Manţog a declarat exclusiv pentru GorjNEWS.ro că este decizia exclusivă a directorului general Marian Motocu, că s-a opus unui astfel de demers şi că va face tot posibilul pentru a se intra în normalitate. Motocule, nu mă cunoşti, nu te cunosc, dar nu-mi mai trebuie alte elemente: la matale în cap e toată mulţimea vidă, eşti bun de material didactic, la I – IV! Altfel, Manţog alege mereu, cel puţin pentru Complexul Energetic Turceni, manageri de doi lei.
În Gorj Domino, Ion Işfan, inspector general adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj, face un apel la decenţă, căruia îi subscriu. Dacă tot va fi schimbat, măcar să găsească Manţog un om ca lumea, nu „un magnet pentru dosare penale”, ca Gheorghe Mitescu.
Potrivit Impact în Gorj o parte dintre şefii instituţiilor deconcentrate au intrat în concediu de odihnă sau în concediu medical. Ion Călinoiu le recomandă să reziste pe baricade, deşi sunt toţi în bătaia puştii, eliberările din funcţii fiind o chestiune de timp. Mai multe,  în Pandurul.
Din Impact în Gorj aflăm despre posibila întoarcere a lui Adrian Gorun, ca ministru secretar de stat, în Ministerul Educaţiei.
Pandurul dezvăluie, printre rânduri, că nu e nevoie ca Manţog să îl schimbe pe comandantul IPJ Gorj, Viorel Salvador Caragea, întrucât o va face ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga. Cert este că părăseşte funcţia cu sentimentul datoriei împlinite. A descoperit, la Motru, un furt de 2,5 milioane tone de cărbune. Un concediu de odihnă şi ceva aer rece, de munte, l-ar putea ajuta să îşi vină în fire. Deşi, e greu. Apoi, poate redeveni „dealer” de maşini, aşa cum dezvăluie Informaţia Gorjului.

2 COMENTARII
  • Sibela 09.10.2009 la ora 8:11 am
    Daca astia ne taie accesul la presa locala tocmai pentru a nu mai posta informatii "periculoase" pentru politicieni, va propun sa construim un blog special pe aceasta tematica, in care veti putea sa postati orice fara sa va fie frica. Astept propuneri si sugestii pe adresa: [email protected]
  • Narcis DAJU 09.10.2009 la ora 9:03 am
    GorjNEWS.ro pentru asta a fost creat, de un om căruia, aţi văzut toţi, nu-i este frică.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.