Gorjul, prin ochii presei – marţi, 08 septembrie
Gorjul, prin ochii presei – marţi, 08 septembrie
Altele8 septembrie 2009

tunaruDin Pandurul aflăm că şeful Gărzii Financiare Gorj, Ion Pupăzan, admite că cei doi comisari din subordinea sa care au “descoperit” mega-furtul de 2,5 milioane de tone de cărbune au gafat, şi anunţă că vor fi adoptate “măsuri interne” împotriva acestora. Dată fiind complexitatea speţei, sigur Pupăzan i-a trimis la Motru pe ăi mai dăştepţi dintre subordonaţii săi. Dacă ei sunt crema, Dumnezeu să ne ferească de zaţ.
În Gorj Domino, Cosmin Popescu anunţă că PDL nu îi retrage sprijinul politic lui Ion Pupăzan. Atunci, bine, şi la mai mare!
Conform aceluiaşi cotidian, deşi Eugen Tunaru se ţine ţanţoş, a început să fie numărat, ca la box.  Altfel, remarc un comentariu, semnat “Alina”, cel puţin la fel de interesant ca articolul de bază.
Editorialul din “Impact în Gorj” aduce o nouă ipoteză pe marginea celor 2,5 milioane tone de cărbune, date dispărute de organele abilitate ale statului. După ce acceptă că o cantitate aşa de mare nu putea să dipară peste noapte, autorul subliniază că “nu se justificau nici cheltuielile cu acest cărbune, cheltuielile fiind, totuşi, decontate.” Rămâne de văzut dacă s-au raportat în fals 2,5 milioane tone de cărbune şi dacă – ar fi culmea! – s-au decontat şi cheltuielile de producţie aferente.
Ion Călinoiu a plimbat iar nişte ziarişti prin judeţ să ia seama la salba de împliniri măreţe. Efectele se văd în “Impact în Gorj”. Îi sugerăm preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj ca, data viitoare, să dea o fugă şi până în comuna Schela, să deguste nişte apă “potabilă”, dar cu nişte procurori anticorupţie, ceva de scris şi multe coli A4 la el.
Din Impact în Gorj aflăm că Nicolae Mischie, după condamnările pronunţate în justiţie împotriva sa, a trecut la ofensivă, urmând să se judece cu Relu Ştefănoiu şi cu Consiliul Judeţean Gorj.
Condiţiile deosebite de studiu de care beneficiază elevii din Slivileşti se văd în Impact în Gorj.
60 de familii din oraşul Târgu-Cărbuneşti nu au unde să locuiască, în timp ce 22 de case nou-nouţe, construite pentru sinistraţi, sunt neocupate. Detalii în Pandurul.
Datoriile locuitorilor, instituţiilor şi agenţilor economici către Aparegio se ridică la la 26 miliarde de lei vechi. Amănunte, în Gazeta de Sud şi pe Radio Târgu Jiu.
Despre intenţia mărturisită a lui Mircea Sandu de excludere a echipei Pandurii Târgu Jiu din Divizia “A”,  aflăm din Impact în Gorj , Gorjeanul, Pandurul şi Gorj Domino.

1 COMENTARII
  • ANdrei 08.09.2009 la ora 11:06 am
    eu zic sa va interesati si apoi sa copiati dupa alte siteuri...cum naiba sa greseasca comisarii dak sunt cei mai buni din sectie. ? e logic ca s`a furat .nu inventa nimeni suma asta..asa ca ganditi inainte sa scrieti...stiri de adormit copiii
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.