Gorjul, prin ochii presei – marţi, 13 octombrie
Gorjul, prin ochii presei – marţi, 13 octombrie
Altele13 octombrie 2009

saracieÎn rudăria din Polovragi se trăieşte, încă, în bordeie. Pe aici, în mod cert, nu va trece niciun politician în campania electorală. Mai multe, în Impact în Gorj.

Şi în Gorj, foarte mulţi şefi de deconcentrate au intrat, subit, în concedii medicale. E normal ca medicii să emită diagnostice în fals, fără nicio frică, de vreme ce doctorul Constantin Târziu, după ce a fost văzut de toată ţara cu bancnota de 500.000 de lei vechi în gură, drept mită, nu numai că nu a păţit nimic, dar a mai fost şi numit director. Amănunte, în Pandurul.
În Impact în Gorj citim că nici firma spaniolă, căreia i s-a atribuit contractul de modernizare a segmentului dintre Filiaşi şi Rovinari a Drumului European 79, nu şi-a făcut treaba. Am scris-o demult, toţi managerii de firme care în alte părţi tremură în faţa beneficiarilor, pe-aici, pe la Gorj, lucrează în regim de avarie. Au aflat toţi că la noi merge şi aşa.
Aproape 8000 de pensionari gorjeni au venituri lunare între 3 lei şi 350 de ei. În mod cert, nu ei au fost invitaţi zilele trecute la sindrofia electorală pentru care Florin Cârciumaru a cheltuit 300 de milioane de lei vechi de la bugetul local. Detalii în Gorj Domino.
Liberalul Mihai Versin, visând la o întoarcere în postul de director al APIA, s-a grăbit să anunţe, public, că este simpatizant PDL. Ieri, la conducerea APIA a fost numit Traian Crăc, şi, din câte ştiu eu, Mihai Versin va fi exclus şi din PNL. Detalii, în Pandurul. Destul de aiurea să rămâi pe dinafară, în prag de iarnă.
Deşi face noaptea pânde pe străzi, pe Viorel Salvador Caragea nu-l poate opri nimeni să devoreze cărţi bune. Dacă mai lungea puţin cheful de azi-noapte de la Dolce Vita, poştaşul îi  aducea destituirea chiar în buza piscinei, încununând un mandat de mare excepţie, asezonat cu un deces provocat de frig la 13,9 grade Celsius şi un furt de 2,5 milioane de tone de cărbune.

1 COMENTARII
  • cucu 13.10.2009 la ora 12:59 pm
    materialul Cod Rosu - calamitati la catedra a fost preluat si de Dan Capatos in emisiunea de noapte de la Antena 1 "Un show pacatos!" Felicitari, domnule Daju!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.