Gorjul, prin ochii presei – marţi, 15 septembrie
Gorjul, prin ochii presei – marţi, 15 septembrie
Altele15 septembrie 2009

signovinceSpecialiştilor IPJ Gorj le-a trebuit, potrivit cotidianului Pandurul, un an (!!!) ca să cerceteze furtul a 30 de tone de ţeavă de alamă de la Complexul Energetic Rovinari. Când s-a împlinit anul, poliţiştii sau, mai degrabă, şefii lor s-au gândit că dă bine să îi găsească vinovaţi exact pe cei trei agenţi de pază daţi afară de la S.C. SIGNOVINCE S.R.L., firma de pază a colonelului în rezervă Făget Ion. Deci, s-a restabilit starea de ordine şi legalitate, se poate fura în continuare. Că tot mă nimeri în mijlocul acestui subiect sensibil, îl întreb public pe Dorin Vârjan, directorul economic al Spitalului Judeţean Gorj: cu atâţia medici în jur, de ce nu se caută? Cum e posibil, mă, mânca-ţ-aş gura, să n-ai tu bani de vată, de un piramidon şi de trei seringi, să ai datorii de miliarde la furnizori de medicamente şi, în acelaşi timp, să fii cu plata la zi către S.C. SIGNOVINCE S.R.L.? Te-au păzit bine şi nu te-a răpit nimeni? Atunci, bine. Dă-le şi un avans.
A început noul an şcolar, deci avem din nou imagini cu grădiniţa din satul Cocorova, comuna Turburea, care funcţionează într-o baracă. În locul celor din zonă, aş interzice accesul politicienilor în satul cu pricina  pe timp nelimitat. Detalii în Impact în Gorj, Ediţie Specială de Oltenia şi Gorj Domino.
Este bine de ştiut: cotidianul Gorjeanul a intrat şi oficial în PSD, odată cu instalarea patronului său, Bebe Ionică, în funcţia de vicepreşedinte. Amănunte pe Radio Infinit.
Cu toate acestea, cel mai vechi cotidian local îşi păstrează echidistanţa la acelaşi nivel. Iată şi dovada: paparazzii de la Gorjeanul l-au surprins pe Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj, în timp ce făcea striptease.
Din Pandurul aflăm că nici ieri Consiliul Local Slivileşti nu s-a pronunţat în priviţa extinderii carierei Jilţ. „Primarul Sorin Bucurescu susţine că a fost acuzat că îi apără pe Călinoiu şi Manţog, care au fost expropriaţi din zona Ştiucani. Bucurescu precizează că avizul cerut de cei din minerit se referă la o altă zonă şi nu are nicio legătură cu cei doi.” În chestiune, Gorj Domino îl acuză pe Ionel Manţog de jocuri de culise, iar pe Ion Călinoiu îl pierde pe drum. În povestea asta, mi se pare incredibil ca dispariţia unor comunităţi din Slivileşti să fie dezbătută şi fie aprobată, fie respinsă în Consiliul Local fără o minimă cosultare a cetăţenilor din zonă.
Peste 50 de elevi au primit note în fals, în timp ce majoritatea nici nu se aflau în ţară, de la un clarvăzător, care i-a evaluat de la distanţă, contra cost. Un profesor de matematică de la Grupul Şcolar Industrial Energetic Turceni a avut curajul să anunţe public fapta penală a directorului Ion Pasăre.  Efectivele de poliţie din subordinea lui Caragea  sunt concentrate să fileze o găină cu un evident comportament infracţional, care refuză în mod sistematic să facă ouă în cuibar, motiv pentru care urmează a fi cercetată pentru evaziune şi fals în declararea averii. Timp pentru o anchetă de bun simţ nu are nici inspectorul general Nicolaie Mergea. Motivaţia de grădiniţă o găsiţi în Pandurul.

2 COMENTARII
  • webber 15.09.2009 la ora 13:33 pm
    tare faza cu Gorjeanul. :)
  • SS LAZZIO 15.09.2009 la ora 14:56 pm
    Cand am citit articolul referitor,la situtia delicata de la Turceni m-am ingrozit ,vazand pana unde poate merge batjocura.Este de neimaginat cum inspectoratul scolar trateaza aceasta situtie.Cred ca si la fostele CAP-uri erau anchete mai elaborate cand murea cate-o vaca prapadita.Sunt pur si simplu blocat si paralizat de atitudinea ISJ.Dar mi se confirma totusi o vorba din batrani:"Banul este ochiul dracului".Si eu sa stiti ca din ce in ce mai mult cred in proverbe!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.