Gorjul, prin ochii presei – marţi, 22 septembrie
Gorjul, prin ochii presei – marţi, 22 septembrie
Altele22 septembrie 2009

Ionel Mantog1Odată tranşată înfruntarea din ultimele luni dintre Eugen Tunaru şi Ionel Manţog, după ce s-a stors mediatic tot ce se putea, cele peste douăzeci de ziare locale primesc pe tavă o nouă confruntare: potrivit cotidianului Impact în Gorj, lui Ionel Manţog i s-a pus pata pe Gheorghe Daviţoiu, directorul general al Complexului Energetic Rovinari. Dacă ştirea este reală, confruntarea se anunţă interesantă, căci Daviţoiu va fi consiliat din colţul ringului de Eugen Tunaru, proaspăt transferat la Rovinari, cu echimoze încă deschise. Strategia de succes e una singură: otrăviţi fântânile şi rupeţi podurile între Târgu Jiu şi Bucureşti, să nu ajungă iar Manţog în situaţie de finalizare, cu poarta goală, în birou la Videanu. S-o fi uitat omu’ prea mult la filmele lui Quentin Tarantino: are stil, înainte să-i execute îi perpeleşte.

776 milioane lei vechi a decontat Complexul Energetic Turceni pentru ca trei angajaţi şi un membru al Consiliului de Administraţie să participe la un seminar, în Portugalia. Amănunte în Gorj Domino.
Gheorghe Orzan, vicepreşedinte al PNL Gorj, a declarat la Radio Infinit că plecarea lui Victor Ponta la Prahova este un efect al răcirii relaţiilor ministrului cu liderii PSD Gorj şi un demers pregătitor pentru alegerile parlamentare viitoare.
Viceprimarul comunei Bengeşti – Ciocadia, Dumitru Negrea, a plătit 1000 de lei pentru 16.000 mp de teren. Mai multe în Impact în Gorj.
Nicolaie Mergea continuă să muşamalizeze infracţiuni produse la Grupul Şcolar Industrial Energetic Turceni. O avea motive speciale. Pandurul îşi duce investigaţia mai departe. Aseară, La Gorj TV, inspectorul general s-a alăturat mincinoşilor senini ce conduc instituţii publice, în Gorj. Chipurile, nu ştie nimic, n-a auzit nimic. Mai avea puţin şi întreba: dar Turceniul pe unde vine? Este sat, sau comună?
Pandurul: Bucurescu nu va depune plângere împotriva lui Lambu. Posibil să fi citit pe GorjNEWS.ro revista presei de ieri.
Târgu Jiul nu are o centură modernă pentru că nişte firme sabotează elanul muncitoresc al autorităţilor locale. Un exemplu de manipulare a presei de către  edilii locali, în Pandurul. Dinspre GorjNEWS, situaţia se vede aşa.
Haos la unele primării gorjene. Multe argumente, în Pandurul.

1 COMENTARII
  • Murdari 22.09.2009 la ora 22:34 pm
    Felicitari pentru ceea ce faci! Poate mai iesim putin din mocirla daca spunem lucrurilor pe nume.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.