Gorjul, prin ochii presei – marţi, 29 septembrie
Gorjul, prin ochii presei – marţi, 29 septembrie
Altele29 septembrie 2009

insulita de pe jiuInsuliţa de pe Jiu urmează a fi concesionată. Câştigătorul se cunoaşte, conform obiceiurilor locului, înainte să demareze procedura legală. Fără absolut nicio legătură, ieri, după extenuanta şedinţă de consiliu local, aleşii şi-au înecat din nou amarul, vreme de mai multe ore, cam cât munceşte un om simplu, zilnic, la Terasa Anna din Târgu Jiu. Când se pierde numărul bateriilor de vin, culorile politice devin lălâi, se aglutinează reciproc, şi aleşii încep să o dea pe bune: sunt ei, şi noi. Restul e caterincă.
Dacă primarul comunei Săuleşti este prost grămadă, întâi stătătorul de la Slivileşti aduce din ce în ce mai mult cu un şmecher prost. Detalii în Impact în Gorj, Pandurul, Gorj Domino şi Gorjeanul.
Surupăceanu pare a fi singurul care mai crede că Florin Cârciumaru va renunţa la şefia PSD Gorj, şi bagă cărbuni, în propria campanie. Efectele, în Impact în Gorj.
După ce a interzis acesul în Gorj al oricăror investitori, reuşind să lungească timp de 11 luni o licitaţievă spun sigur, mai durează – strategul Florin Cârciumaru şi-a pus ieri în cap şi o seamă de băieţi locali mai curăţei şi cu dare de mână. Amănunte în Pandurul.
Ameninţări cu disponibilizarea şi sejururi în străinătate foarte costisitoare la Complexul Energetic Turceni. Mai multe în Gorj Domino.

Dacă este adevărat ce scriu ziarele, Marin Condescu i-a spus ieri „hai, pa-pa-pa-pa-pa-pa”  lui Sorin Cârţu. Are şi Mărin dreptatea lui, prea începuseră Pandurii să semene cu Dacia Mioveni… Pentru mine, însă, cel puţin, Cârţu, Irimescu şi Lung sunt nişte zei rătăciţi pe-aici, pe la noi. Dacă dintr-o dată nu mai sunt buni, or fi buni Florin Marin, Constantin Cârstea … Amănunte în Impact în Gorj şi Pandurul.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.