Gorjul, prin ochii presei – miercuri, 2 septembrie
Gorjul, prin ochii presei – miercuri, 2 septembrie
Altele2 septembrie 2009
  • Potrivit cotidianului Gorjeanul, Radu Teodorescu şi-a anunţat, ieri, candidatura pentru postul de preşedinte al radu teodorescuorganizaţiei judeţene a Tineretului Social Democrat. La cum evoluează seniorii, mai bine ţintea mai sus.
  • Dispariţia a 150.000 de tone de cărbune de la Cariera Lupoaia este investigată, conform Impact în Gorj, şi de câţiva specialişti ai IGPR. Din editorialul aceluiaşi cotidian aflăm că, de ani de zile, directorii din minerit obişnuiau să facă raportări false pentru a păstra salariile angajaţilor la un nivel ridicat.
  • Cu atâtea paraşute în jur, edilii Târgu Jiului s-au decis: îşi iau şi parapantă. Detalii, în Pandurul şi Gorjeanul.
  • Despre reorganizarea care are loc în aceste zile la Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj, în Gorjeanul şi Pandurul.
  • Din Vertical aflăm despre problemele şcolii gorjene, la debutul noului an de învăţământ.
  • Dorin Filip a ajuns la Parchet, via Agenţia Naţională de Integritate. Totul a pornit de la materialele publicate de Gorj Domino. Amănunte şi pe Radio Omega.
  • Seful Biroului de Investitii Miniere din Complexul Energetic Turceni, Mihai Zamfir, membru PSD, îşi contrazice şefii din partid: PDL nu face epurări politice la Turceni. Amănunte în Gorjeanul şi pe Radio Infinit.
2 COMENTARII
  • un cetatean 02.09.2009 la ora 17:05 pm
    In ISJ Gorj sunt multi in plus. Poate chiar unul dintre adjuncti. Dar cu cine vor face inlocuirile? Tot cu cei care au "spate politic"? Ca de obicei acestia se baga in fata! Dar in teritoriu(in judet, la scoli si licee) cand vor incepe schimbarile?Ca si aici "e unii" care au obosit sa tot astepte!
  • un cetatean 02.09.2009 la ora 23:08 pm
    si apropo de legea salarizarii unice.daca vreun cadru didactic va vota cu pdl-ul sau psd-ul, inseamna ca e cretin.dupa ce ne-au mintit acum un am cu legea majorarii salariilor cu 50%, acum chiar ca ne cred idioti. cica un profesor de liceu(de parca cel de gimnaziu nu are acelasi salariu), ci gradul didactic I, si cu VECHIMEA DE PESTE 40 ANI, va avea un salariu de aproximatin 3000 lei. P.S. 1.imi cer scuze daca vreun cadru didactic, pana in 40 ani vechime la catedra, s-a simtit jignit, pentru treaba cu "cretin". 2. sa-i voteze pe basescu si pe geoana (doar) cadrele didactice care au peste 40 ani vechime la catedra. in rest,sa auzim numai de bine!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.