Gorjul, prin ochii presei – miercuri, 21 octombrie
Gorjul, prin ochii presei – miercuri, 21 octombrie
Altele21 octombrie 2009

Florin Cârciumaru rămâne consecvent: după ce ne lămuriserăm toţi că nu are la inimă investitorii străini, şi reciproc, acum pozează în l’ombelico del mondo, şi nu numai că blochează construirea de către Dumitru Huidu a unui mall în Piaţa Mare, dar nici măcar nu catadicseşte să îl primească în audienţă. Posibil să aibă mai mult succes Huidu dacă îl caută pe primar în separeul amenajat de  Victor Loga, în restaurantul său de la Piaţa Mare. Şi ar fi bine ca Dumitru Huidu să îşi ia şi ceva de notat. Ăla mall, ce face Loga, nu ce vrea să facă el. Altfel, cel mai bine, pentru oraş, ar fi ca oamenii cu stare şi destupaţi la minte, să-i facă lui Cârciumaru o primărie numai a lui, în care să nu-l deranjeze nimeni, niciodată, decât pentru administrarea tratamentului. Mai multe, în Pandurul.
În Gorjeanul, un anume Vasile Gorjeanul, înapoia căruia probabil că se pitulă, viteaz, Vasile Gogonea, scrie ce a înţeles din întâmplarea de la Colegiul Tehnic nr. 2: eu am văzut răul cu orice preţ, am întinat firma unei instituţii, am proclamat cu ostentaţie cod roşu – calamităţi la catedră, demersul reportericesc depăşeşte anumite limite ale deontologiei profesionale, am întinat munca de aproape o jumătate de veac a unor oameni care au dăruit generaţiilor de tineri bucuria sublimă a dragostei de învăţătură, am urmărit, cu orice preţ, atacul direct la persoană, iar persoana direct vizată este chiar directorul instituţiei de învăţământ, d-na prof. Elvira Şarapatin, care, în realitate, este foarte decisă în iniţiativele sale, de a schimba o anumită stare de lucruri şi de a veni cu un stil mai dinamic şi mai direct în acţiunile întreprinse în şcoală şi în relaţia cu partenerii economici şi sociali, am ignorat faptul că acel colegiu este o Şcoală Europeană, în goana mea neostoită după senzaţional, din perspectiva interesului comercial şi a succesului la public, am făcut dintr-un reportaj de investigaţie un prilej de răfuieli politice. Domnule Vasile, v-aţi executat singur, sunteţi magnific! Să înceapă focurile de artificii!
Potrivit cotidienelor Pandurul şi Impact în Gorj, unii şefi de instituţii publice susţinuţi de PSD nu numai că au plecat în concedii medicale, prin fals şi uz de fals, dar au şi luat cu ei cheile de la birouri şi maşini de serviciu. Cei care au citit aici despre isprăvile de la Schela ale lui Dan Cârstoc, probabil că nu se miră acum că fratele său, Ovidiu Cârstoc, este cercetat penal, în baza unei plângeri emise de conducerea ROMSILVA. Sper ca Ovidiu Cârstoc să fie un deschizător de drumuri pentru fratele său şi că prefectul Liviu Andrei îşi va ţine cuvântul dat. Încă nu avem o anchetă la Schela, specialiştii IPJ Gorj fiind ocupaţi săptămâna aceasta să demonstreze cum şi-a dat un tânăr, Safta, singur cu o sticlă în cap, emoţionat că beizadeaua lui Caragea trecea prin preajmă.

830 de milioane de lei vechi au costat deplasările efectuate în acest an în străinătate de angajaţi ai Complexului Energetic Rovinari. Detalii în Gorj Domino. Despre plimbările prin Europa ale lui Cristian Toader Pasti, fostul primar al oraşului Târgu Cărbuneşti, în Impact în Gorj.

Influenţa lui Marin Condescu este din ce mai redusă. Amănunte, în Pandurul.

2 COMENTARII
  • 1234 21.10.2009 la ora 17:54 pm
    exact. ce vrea sa faca huidu se numeste mall, dar in presa el ii face reclama ca parcare. in general, minciuna nu e o strategie fericita...
  • sorin de cotzofeni 21.10.2009 la ora 19:35 pm
    Poate ca nu s-au inteles la spertz. Asta nu inseamna ca musiu Huidu o fi vreo victima. Banuiesc ca stiti domnule ziarist online ca e unul dintre cei mai mari excroci pe care i-a dat judetul asta...
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.