Gorjul, prin ochii presei – miercuri, 30 septembrie
Gorjul, prin ochii presei – miercuri, 30 septembrie
Altele30 septembrie 2009

mortiRomânia, ţara mea de dor, cu prea mulţi miliţieni retardaţi şi nesimiţiţi, atent selecţionaţi pe bază de şpăgi şi pedigree, pentru a servi cât mai în silă interesul public. Dacă nu vreţi foarte mulţi draci, nu intraţi  aici.
Reuniunea de ieri a liderilor PSD s-a desfăşurat la teatru, dar asta nu înseamnă că nu au existat şi replici în afara scenariului. De pildă, baronul de Bustuchin, Ion Ciocea, a demisionat cu lacrimi în ochi din toate funcţiile deţinute în PSD Gorj, anunţând că îşi păstrează statutul de simplu membru. Asta până află cine dă mai mult: Morega sau Manţog? Amănunte în Gorj Domino şi Pandurul.
Când îţi baţi joc de banii publici şi de patrimoniul cultural naţional şi nu ai acoperire politică, procurorii dau un exemplu. Justiţia duduie! Singurul meu regret este că Vasile Marinoiu a fost lăsat atâţia ani să-şi facă numărul la conducerea “Muzeului Judeţean Gorj”. Mai multe, în Vertical.
Tot în Vertical, un detaliu de pus pe gânduri: “Învăţământul controlează peste 2 milioane de voturi prin angajaţi şi familiile lor, ca să nu mai punem la socoteală părinţii elevilor.”
Consiliul Naţional de soluţionare a Contestaţiilor a dat undă verde continuării procedurii de atribuire a contractului de modernizare a drumului de rocadă. Jumătatea plină a paharului, în Impact în Gorj. Jumătatea goală, astăzi, pe GorjNEWS.ro.
Cel tarziu mâine vom afla noua sau vechea echipă de conducere a Prefecturii Gorj. Mai multe ştiu Radio Infinit şi Radio Targu Jiu
Din editorialul Impact în Gorj aflăm că Ionel Manţog nu rezonează nici cu noul director general, Marian Motocu, care n-ar vrea să semneze contractul pentru şlam dens. Eu nu pricep de ce Motocu a acceptat funcţia dacă nu e om de-nţăles.
Un proces la CEDO, lăsat moştenire din tată în fiu, i-a adus unui localnic din Cătunele 5 miliarde lei vechi, despăgubire din partea statului român, pentru că lucrările miniere i-au afectat un teren. Detalii în Impact în Gorj.
Gorj Domino a aflat cum se fac disponibilizările la Complexul Energetic Turceni. Comentariile postate de oameni de bine sar calul, ca de obicei. În locul lui Alin Şipanu, m-aş plimba o tură cu trenul peste „regat”.
Extinderea carierei Jilţ este departe de a fi tranşată. Detalii în Gorj Domino.
În Impact în Gorj, o analiză detaliată şi destul de corectă a situaţiei de la Pandurii Târgu Jiu.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.