Gorjul, prin ochii presei – vineri, 23 octombrie
Gorjul, prin ochii presei – vineri, 23 octombrie
Altele23 octombrie 2009

Voica29 de artişti români şi străini, care participă  la Tabăra Internaţională de arte vizuale GorjFest, au fost cazaţi la Baza de Tratament Săcelu, care aparţine SNLO. Un foarte bun prilej pentru primarul Ion Voica să întrerupă alimentarea cu apă şi căldură şi să solicite plata anticipată a acestor servicii pentru următorii doi ani. Este bine, artiştii străini vor avea ce povesti, prin ţările de origine, şi sigur vor mai trece pe la noi, la Paştele Cailor. Pentru cine nu ştie, Ion Voica este doar unul dintre primarii din Gorj care ori au făcut puşcărie, ori au rămas repetenţi, ori, în cazul lui, au fost implicaţi în accidente ruriere soldate cu victime. Detalii, în Impact în Gorj.

După ce în ultimele săptămâni Gorj Domino a avut o politică editorială incertă, liderul PDL Ionel Manţog dispărând brusc nu numai după frontispiciul ziarului, ci şi din paginile lui, astăzi vedem că lunetiştii de serviciu au luat linia de ochire asupra lui Ion Călinoiu. Mai durează o ţâră, cât se prepară încredinţarea directă a pazei Complexului Energetic Rovinari către S.C. SIGNOVINCE S.R.L.
Adevărul de Seară prezintă un om politic gorjean, de anvergură internaţională, bun comunicator, charismatic  şi, spre deosebire de fauna locală, onest.


2 COMENTARII
  • fiul gorjui 23.10.2009 la ora 11:43 am
    mai da-ne si vesti bune, funny, filme sau interviuri .. numai vrem din astea ..
  • Narcis DAJU 23.10.2009 la ora 12:02 pm
    Astazi sau cel tarziu maine, promit.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.