Gorjul, prin ochii presei – vineri, 25 septembrie
Gorjul, prin ochii presei – vineri, 25 septembrie
Altele25 septembrie 2009

berceanu
În Ghimpele de Gorj, din nou despre segmentul de drum naţional Rovinari – Târgu Jiu şi despre constractul cu ungurii, încă nereziliat. Ce nu a spus nimeni până acum este că acel contract nu are cum să fie reziliat până când Ministerul Transporturilor nu îşi achită datoriile către VEGYEPSZER ZRT Budapesta. Este cel puţin ciudat că, deşi Berceanu are atâţia tovarăşi de afaceri în Gorj, niciunul nu-l trage de mânecă pe acest subiect.
În Polemika, Ovidiu Popescu surprinde comportamentul simptomatic al faunei politice din România, în prag de campanie electorală.
În Gorjeanul citim că aleşii PDL Gorj susţin referendumul lui Băsescu. Pe bune? Foarte tare!
Exclusiv pentru Radio Infinit, Victor Ponta a anunţat că nu va candida pentru şefia PSD Gorj.
Din Pandurul aflăm cum a fost scos de sub urmărire penală liderul PSD Gorj, Andrei Maioreanu, de procurorul Cosmin Semenescu, care s-a justificat, negru pe alb, că, mai nou, sub acţiunea razelor solare, tone de fier vechi se pot evapora, dezincriminând gestionarii de drept. Să fie împuşcat soarele! Are atâtea pete…
Dacă la Târgu Jiu avem nişte contre mai mult de faţadă, impuse de coregrafie, între Ionel Manţog şi Ion Călinoiu, în restul judeţului concubinajul primarilor cu viceprimarii şi cu consilierii locali, indiferent de culoare politică, este deplin. Rar se găseşte câte un ales să iasă din rând şi să demaşte cum este siluit interesul public. A făcut-o, la Turcineşti, un consilier local, şi a rezultat o investigaţie de presă.
Sorin Călugăriţa demască şi el, în Obiectiv Gorjean, teatrul ieftin jucat de primarul comunei Slivileşti.
Pesedeii, presaţi şi şantajaţi de pedelei, n-au decât să reziste cu tărie, cu foarte multă tărie. Mai multe, în Impact în Gorj.
Cum ne fuge România de sub picioare, într-un  material de pus pe gânduri, în Impact în Gorj.
Despre parteneriatul dintre oamenii legii şi braconieri, în Impact în Gorj
Revoluţia în fotbal pleacă de la Târgu Jiu. Comunicatul important pentru ţară este difuzat de Radio Infinit şi Radio Târgu Jiu .

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.