Gorjul rămâne în ghearele PSD. Dian și Iordache joacă pe muzica lui Ponta
Gorjul rămâne în ghearele PSD. Dian și Iordache joacă pe muzica lui Ponta
De cititOpiniiUltra - Scurte9 ianuarie 2015


Paraliticii care se pretind a fi politicieni de opozitie continua sa se impuste in public, in beneficiul PSD. Azi, Dian Popescu a emis un comunicat în care proclamă ca ilegală conferința de presă de ieri a PNL Gorj  – aripa Vîlceanu. Fiind un puțoi cât se poate de flasc, nicidecum un bărbat politic, Dian nu-și asumă sub semnătură comunicatul, ci-l atribuie în fals Biroului Politic Județean al PNL, deși acest for nu s-a reunit de mult timp. Am inclusiv confirmarea unora dintre membri BPJ-ului că n-au fost consultați în privința acestui demers public.
comunicat pnl
Este limpede interesul lui Ponta și al comuniștilor lui din Gorj, ca in acest județ liberalii sa fie condusi de oamenii PSD-ului.
De aceea, in ultimele saptamani toata presa PSD a incetat sa-l mai injure pe condamnatul penal Dian Popescu. Primarii liberali care au fugit la PSD, injurandu-l pe Dian, acum ii aduc elogii, pe spatii largi, in presa PSD.
liberali
Pe 16 noiembrie seara, Dian Popescu era singur și nefericit in sediul PNL de pe Unirii. Liberalii care făcuseră campanie erau alături de Dan Vîlceanu, în sediul PDL, și sărbătoreau victoria lui Iohannis. O parte dintre acești curvoi politici s-au întors lângă Dian și nu ratează nicio ocazie să-l omagieze în public, deși nici lor nu li s-au șters dintre dinți înjurăturile cu care-l adulau cu puțin timp în urmă.
Dian va preda magnatului Ion Iordache șefia a tot ceea ce a mai rămas din PNL Gorj. Iordache vrea imunitate de parlamentar, din 2016. Dian vrea sa scape de imensele datorii financiare personale. PSD-ul vrea oameni controlabili in fruntea PNL. Nu exclud să-l vedem pe Dian candidând în 2016 din partea PSD, sau susținut la cine știe ce funcție publică.
Este modul in care mafia din Gorj reuseste sa-si conserve suprematia in judetul lui Ponta. Lor le va fi foarte bine in continuare, iar oamenilor de rând le va fi tot mai rău.
Problema este ca nu exista reactie la lucrurile decisive care se intampla in aceste zile.
dian si ponta 1
Vasile Blaga și Alina Gorghiu coabitează, deja, cu Ponta, dovada ca abandoneaza cat se poate de clar Gorjul in ghearele PSD, tolerând, prin încălcarea flagrantă a statutului PNL, condamnați penal ca Dian Popescu la sefia partidului. Ca să fie clar: pentru condamnări în primă instanță statutul prevede suspendarea. Este situația actuală a lui Dian. Conform statutului, el este acum cel mult la ușa partidului, pe trotuar. Cei care i s-au alăturat în noul BPJ, legitimând un cadavru ca lider politic, sunt toți, fără excepție, niște bolnavi de putere, fără principii și fără morală. Pentru condamnări definitive, același statut prevede excluderea.
Nici Dan Vilceanu si ai lui nu au reactie, fiind tot mai clar ca ei par oameni politici doar in harjoneli simulate cu bosorogi agramati ca Carciumaru si Calinoiu. Raportat la golani ca Dian si Iordache, gruparea Vilceanu este inexistenta.
Paralitica societate civila din Gorj tace si ea, pentru ca e fractionata in cativa insi fricosi, dezinteresati, usor de cumparat.
Din pacate, in aceste demersuri Dian si Iordache sunt sustinuti si de cativa liberali pe care eu iunsumi i-am stimat pana in ziua in care i-am vazut la aceeasi masa cu aripa PSD din PNL Gorj. Le-as pomeni numele, dar nici asta nu mai merita, din partea mea.

2 COMENTARII
  • Vlad Tepes 09.01.2015 la ora 13:21 pm
    domnul Dian Popescu este singurul om de afaceri care a intrat in politica bogat si iese plin de datorii si cu firma in insolventa,cand toti de rangul senatorial pe care il poarta prospera,el s-a dus la vale! e o chestiune interesanta chestia asta...poate chiar unica la noi in romanica,e de studiat domnule Daju cum de s-a ajuns la aceste lucruri
  • gorjanul 10.01.2015 la ora 18:43 pm
    Dian Popescu este ala care a fost purtat in catuse ca hotii de cai ?
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.