Greblă se leapădă, încă o dată, de Condescu
Greblă se leapădă, încă o dată, de Condescu
Ultra - Scurte25 noiembrie 2013

Senatorul PSD Tonui Greblă s-a lepădat, încă o dată, de Marin Condescu, la sfârsitul spătămânii trecute, declarând că nu are nici o implicare în problemele pe care lideru FNME le are cu legea, aşa cum susţinea procurorul de caz, Emil Moţa, în propunerea de arestare preventivă.
,,Nu mi-a cerut niciodată să intervin şi nici nu am intervenit la Poliţia sau Parchetul de la Gorj. Inclusiv dvs. cei de la presă aţi avut şi aveţi acces să vorbiţi cu mine sau cu alţi politicieni de rang înalt. Este rău, este bine? Cu cine ai vrea să vorbească Marin Condescu? Fiecare vorbeşte cu cei care îi sunt prieteni sau se află în cercul de colaboratori. Marin Condescu are cercul lui de prieteni cunoscuţi sau din relaţii de colaborare. A vorbit şi cu voi în această perioadă, da? Asta înseamnă că v-a cerut să interveniţi pentru el?”, a precizat Greblă, care a menţionat că a vorbit la telefon cu Condescu în urmă cu câteva zile, însă doar pentru a discuta despre problemele din judeţ.
Mai mult, senatorul Toni Greblă a declarat public că, la fel de bine, poate fi interpretat ca presiune asupra Justiţiei inclusiv demersul Parchetului de a recuza judecătorul desemnat să judece propunerea de arestare preventivă.
”Recuzarea judecătorului nu e cumva o presiune de a influenţa justiţia? Procuratura nu mai are încredere în judecători, dacă e să interpretăm după interese nejustificat de înverşunate?” a adăugat Greblă.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • Minerul Motru 25.11.2013 la ora 16:59 pm
    D-le senator ați uitat cine v-a făcut președinte al Patronatului din minerit?Sau ne credeți proști pe toți.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.