Grigoraș speră că va avea condiții normale la revenirea la Târgu Jiu
Grigoraș speră că va avea condiții normale la revenirea la Târgu Jiu
FotbalSport24 februarie 2012

Reluarea campionatului nu mai este atât de îndepărtată, Pandurii urmând a redeschide balul ligii I pe 2 martie, cu meciul de la Brașov, asta după ce, o vreme, s-a vehiculat ideea că amânarea cu o săptămână va duce la amânarea etapei a XVIX-a și gorjenii vor începe cu jocul cu Dinamo de pe teren propriu.
Grigoraș spune că nu și-a făcut probleme cu cine joacă primul meci, ci unde va juca și în ce condiții se va antrena echipa: „Nu aveam nici o preferinţă vis-a-vis de redebutul oficial. Că întâlneam pe Dinamo, că e Braşovul, sunt convins că prima etapă se va juca tot pe terenuri îngheţate, cu ger şi frig. Dar, să dea Domnul să mă înşel şi să vină căldurica, să avem condiţii mai bune! Pentru că principala mea problemă este unde ne vom antrena când ne întoarcem în ţară”, a declarat tehnicianul Pandurilor.
La Târgu Jiu, terenul de pe „Municipal”, dar și terenul de antrenament sunt sub zăpadă, e drept stratul se reduce pe zi ce trece pe măsură ce temperaturile sunt în creștere. Grigoraș spune că la revenirea echipei la Târgu Jiu, după meciul cu FC Brașov, speră să aibă un teren bun pe care să se antreneze: „Totul este acum sub zăpadă la Târgu Jiu, iar sinteticul nu-l agreez deloc. Eu unul ţinteam chiar o inovaţie. Să ne antrenăm în gând, virtual, să ne gândim că suntem în Antalya şi poate, cine ştie, ne iese ceva. Singura mea consolare este aceea că vom juca doar meciurile de campionat pe aceleaşi terenuri, în acealeaşi condiţii. Deşi, sunt multe din Liga I care au condiţii de antrenament acceptabile, au bazele sportive bine puse la punct. Poate la anul, vom avea şi noi… Până atunci am înţeles că de luni terenul 3 va fi dezăpezit, iar în ceea ce priveşte arena centrală, nu mă îngrijorez deloc. Sunt sigur că gazonul se va prezenta foarte bine pentru ceea de a doua etapă, cu Dinamo”, a încheiat Grigoraș.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *