Grigoraş, cel mai tare din oraş?
Grigoraş, cel mai tare din oraş?
FotbalSport10 octombrie 2010

Mulţi dintre suporterii Pandurilor îl uitaseră la începutul campionatului pe Grigoraş, atunci când la echipa gorjeană a venit Ionuţ Badea, un alt antrenor care părea a fi pe placul lor. Numai că Badea n-a reuşit să-şi ducă mandatul la bun sfârşit, iar numele lui Grigoraş a început să fie rostit din nou pe lângă peluzele Municipal-ului, fostul antrenor al Oţelului fiind văzut ca un adevărat Messia de cei care speră în continuare ca Pandurii să evite retrogradarea. De această dată, Marin Condescu a făcut tot posibilul şi Grigoraş a ajuns în sfârşit la Târgu Jiu.

Preşedintele Pandurilor spune că îi reproşează lui Badea faptul că a renunţat prea uşor la unii jucători despre care spunea că nu pot evolua în prima echipă şi, ca rezerve, ar crea probleme în lot: “Ionuţ Badea nu poate să spună că nu am încercat să ajutăm la această atmosferă. Înainte de a cumpăra jucători de la Internaţional, el a făcut lotul. Am oprit trei jucători pe care i-am plătit, dar am renunţat la ei că nu faceau parte din vederile lui. Am renunţat la acei jucători, care din punctul lui de vedere puteau crea atmosferă, iar acum îi văd jucând bine la alte echipe. Am creat toate premisele ca lucrurile să se întâmple aşa cum îşi dorea în acel proiect în care şi eu am crezut”, sună reproşurile făcute de preşedintele Marin Condescu la adresa lui Ionuţ Badea. De asemenea, Condescu mai spune că fostul antrenor n-a reuşit nici să-i armonizeze într-un tot unitar pe cei pe care i-a dorit în lot.

Preşedintele gorjenilor crede că Grigoraş va elimina această problemă şi toţi jucătorii vor porni de acum cu şanse egale în ochii antrenorului: “Problema cea mai grea care trebuia să se rezolve este această fuziune dintre jucătorii care veneau cu Badea şi cei care erau la Pandurii. Cred că Grigoraş va reuşi să creeze o simbioză care este necesară la Pandurii, pentru că acum niciun jucător nu va mai spune că Ionuţ Badea este numai al jucătorilor veniţi de la Internaţional, deşi eu am vorbit cu ei şi ei n-au spus acest lucru. Noi n-am primit pe nimeni gratis de la Internaţional, pentru toţi jucătorii am plătit bani pentru a fi la Pandurii Târgu Jiu. Grigoraş nu a cerut jucători. Pe mulţi dintre ei îi cunoaşte, e un antrenor care cunoaşte campionatul românesc. Acum nu mai putem să aducem nimic, până în iarnă”, a precizat Condescu.
Beneficiind şi de un turneu în Antalya în perioada în care campionatul este întrerupt, Grigoraş crede că va avea ocazia să pună o cărămidă la baza reconcilierii între jucători, şi să înlăture acea barieră dintre cei rămaşi din vechea gardă a Pandurilor şi cei veniţi de la Internaţional: „În acest turneu vreau să-i cunosc cât mai bine, nu doar de la televizor sau ca şi adversari, pentru că pe majoritatea i-am avut adversari. Vreau să-i cunosc personal, să avem discuţii individuale cât mai multe şi să încerc să creăm o familie. E o perioadă scurtă, dar voi încerca să omogenizez cât se poate lotul şi mă interesează foarte mult şi jocul echipei în cele două partide de verificare pe care le avem acolo. Timpul este foarte scurt, de la întoarcerea de acolo mai sunt trei zile şi primim vizita Sportului Studenţesc pe teren propriu, un meci esenţial pentru echipă şi pentru mine”, a declarat Petre Grigoraş.

1 COMENTARII
  • Mihai Voiculescu 13.10.2010 la ora 10:28 am
    Sper ca odata cu venirea noului antrenor sa mai castigam si noi ceva puncte :)
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.