Grigoraş vrea jucători de la Pandurii
Grigoraş vrea jucători de la Pandurii
Fotbal26 martie 2013

grigoras viera

Petre Grigoraş vrea să-şi întărească actuala echipă, Oţelul Galaţi, atunci când se va deschide fereastra de transferuri din vară. În vârful listei antrenorului se află cei mai buni fotbalişti ai celor de la Pandurii: căpitanul Viera, Nistor, Răduţ, dar şi alţii.

Grigoraş are planuri mari la Oţelul. El a precizat în mai multe rânduri că în vară speră să aducă mai mulţi jucători de calitate la actuala sa echipă. În cazul în care, cei din conducerea clubului gălăţean îl vor susţine din punct de vedere financiar, antrenorul va încerca să transfere jucători chiar din curtea fostului său club, Pandurii Târgu Jiu. „Dan Nistor, Viera, Răduţ, dar şi pe alţii aş vrea să îi aduc la Oţelul. Deocamdată, e greu de spus dacă vom putea face acest lucru”, a declarat fostul tehnician al pandurilor. Acesta este interesat în special de stoperul ivorian, Viera, la adresa căruia a avut numai cuvinte de laudă: „Nu întâmplător l-am pus căpitan de echipă. Are un caracter deosebit şi e unul dintre străinii care m-a impresionat”.

Indiferent dacă va avea susţinere financiară, sau nu, lui Grigoraş îi va fi foarte greu să aducă vreun jucător de la clubul gorjean, Oţelul având concurenţă serioasă, atât din Liga 1, cât şi din străinătate. Steaua, liderul la zi al campionatului, a pus ochii pe Dan Nistor şi Ousmane Viera. Acesta din urmă este dorit de Reghecampf ca înlocuitor al lui Chiricheş, fundaşul stelist fiind dat ca şi plecat la una din echipele „mari” ale Europei. O altă variantă pentru Viera este prima ligă franceză, de unde are, de asemenea, câteva oferte.
În ceea ce-l priveşte pe Nistor, acesta este considerat ca şi transferat la Steaua, acolo unde l-ar putea înlocui pe Bourceanu, însă este curtat şi de cluburi din Ucraina şi Rusia. Nistor, ca şi Viera de altfel, se află în ultimele 6 luni de contract, ceea ce înseamnă că din vară poate pleca gratis.
Deivydas Matulevicius şi Paul Anton, sunt alţi doi jucători importanţi ai celor de la Pandurii Târgu Jiu, care au primit oferte de transfer, de această dată de la cluburi din Germania. De Matulevicius este interesată MSV Duisburg, echipă din liga secundă germană, iar Anton este dorit de Borussia Monchengladbach.
Valoarea estimată a celor patru jucători este de 4,1 milioane de euro. Va fi interesant de văzut dacă clubul gorjean va alege să îi vândă, mai ales dacă vor reuşi să termine campionatul pe un loc ce le va asigura participarea în sezonul următor al Europa League.

1 COMENTARII
  • andrei 27.03.2013 la ora 20:47 pm
    Grigoras sa mai lase el jucatorii de la Pandurii. Daca i-au placut jucatorii echipei noastre nu trebuia sa plece, sa se duca sa ia jucatori de la Sidex Galati. Specialisti in turnatorie si topitorie... daca are nevoie de jucatori.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.