Grigore Leșe cântă, de 5000 de euro, NESIMȚIȚILOR din PSD Gorj
Grigore Leșe cântă, de 5000 de euro, NESIMȚIȚILOR din PSD Gorj
AlteleDe cititUltra - Scurte10 martie 2016

Grigore-Lese-495
Peste numai câteva zile, artistul Grigore Leșe va susține la Târgu Jiu un spectacol extraordinar, care este ținut ”la secret” de ”excepționalii” specialiști în promovare ai Primăriei Târgu Jiu, ai Centrului Brâncuși și ai noului Centru Național de Informare și Promovare Turistică, coordonați, cu toții, ”magistral” de ”excepționalul” fin și viceprimar Adrian Tudor, al cu totul și cu totul ”excepționalului” naș și primar Florin Cârciumaru.
grigore lese afisSpectacolul are loc miercuri, când se comemorează 59 de ani de la moartea lui Constantin Brâncuși.
Până astăzi, nicăieri în Târgu Jiu n-a putut fi văzut vreun afiș care să anunțe spectacolul respectiv.
Nici pe website-urile Primăriei, Centrului Brâncuși și Centrului Național de Informare și Promovare Turistică nu există niciun fel de anunț sau de postare legată de acest spectacol.
De asemenea, pe niciunul din conturile de facebook ale Primăriei și ale structurilor din subordinea ei nu se amintește nimic despre acest spectacol.
Până în prezent, niciunde nu a fost publicat programul de manifestări culturale închinate comemorării, la 16 martie a.c., a sculptorului Constantin Brâncuși. Deși suntem în plin An Brâncuși, conducerea Centrului Brâncuși refuză în continuare să publice pe site-ul instituției calendarul de activități culturale din 2016, și obiectivele de cercetare pe care și le-a asumat.
La spectacolul lui Grigore Leșe, pentru care s-au plătit 5000 de euro, bani publici, accesul se va face, probabil, pe bază de invitație. Spectacolul fiind cât se poate de secret, invitațiile ajung, desigur, doar în posesia conducerii PSD și a șefilor instituțiilor locale, care le distribuie după bunul plac.
În orașul condus, cu un amatorism și o nesimțire fără margini, de nașul Florin Cârciumaru și de finul Adrian Tudor, oamenilor normali și, în general, iubitorilor de cultură, le este aproape imposibil să obțină invitații la astfel de spectacole secrete, destinate exclusiv protipendadei PSD.
Faptul că NESIMȚIȚII de la PSD își dau din nou în petec, într-un asemnea hal, chiar la comemorarea morții lui Brâncuși, ne face să ne fie și mai scârbă de ei.
Toate structurile de promovare ale Primăriei Târgu Jiu sunt înțesate cu rude ale primarului Târgu Jiului, Florin Cârciumaru, și cu clientelă de partid. Amatorismul acestor ”specialiști” se vede de pe lună, iar cel mai mult are de suferit Târgu Jiul, ca oraș al lui Brâncuși, adus de acești proști ticăloși la stadiul de urbe oarecare.

3 COMENTARII
  • targujian 10.03.2016 la ora 17:02 pm
    De la o vreme chefurile pe insulita se tin lanț. Nașul, Finul și toată șleahta toaca in draci bani publici, cu Brancusi, cu pensionarii, cu dragobetele. Brancusi e un pretext pentru interminabile chermeze. Si spectacole numai cu INVITATIE pentru pedeserime... Pana cand desantarea asta de hiene?
  • ALEGATOR 11.03.2016 la ora 10:15 am
    Spectacole pentru bazinul electoral pesedist numai cu invitatie... Cealalta parte majoritara a targujienilor nu conteaza. NUMAI EI PE BUGETUL TUTUROR!
  • gorjanul 12.03.2016 la ora 10:00 am
    Structurile primariei nu sunt intesate doar de rude si clientii de partid ci si de foarte multe amante .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.