Habemus baschetum!
Habemus baschetum!
Alte sporturiSport30 iunie 2011

Săptămâna trecută a fost aidoma uneia în care credincioşii stau adunaţi în Piaţa Domului San Pietro din Vatican în aşteptarea veştii alegerii unui nou papă.

După o vară extrem de agitată, în care suporterii echipei de baschet Energia Rovinari au cunoscut fiorul veştii că echipa lor favorită ar putea fi desfiinţată, vestea bună a sosit. Vom avea în continuare baschet de primă divizie la Târgu Jiu!
Strigătele disperate ale suporterilor din ultima vreme, care n-au conceput ca acest sport, a cărui popularitate la Târgu Jiu a crescut în ultimii trei ani precum Făt Frumos, să dispară atât de uşor, au fost auzite de cei care pot să susţină această echipă şi, după ce membrii asociaţi ai clubului s-au adunat pentru a discuta destinele acestei echipe, fumul alb ieşit a confirmat faptul că baschetul la Târgu Jiu nu moare şi că Energia va aduna în continuare sute de suflete în Sala Sporturilor ori de câte ori va avea meci de campionat sau de cupă în oraşul lui Brâncuşi.
Faptul că baschetul este un sport iubit la Târgu Jiu mi-a fost confirmat, dacă mai era nevoie, şi de numărul extrem de mare al numărului de vizite înregistrat de ştirea în care sportingorj.ro anunţa înscrierea echipei în viitorul sezon, peste 200 de vizite în doar trei ore, dar şi de telefoanele primite imediat ce ştirea respectivă a fost postată.
Legată de vestea că Energia va avea echipă în continuare în Divizia A de baschet a venit oarecum la pachet cu aceea că fostul preşedinte de secţie, Marius Vlaicu, a renunţat la funcţie depunându-şi demisia. Poate puţin cam târzie, această demisie a fost primită de suporterii echipei cu aceeaşi bucurie, chiar dacă atunci când se rugau pentru salvarea Energiei, suporterilor le era indiferent dacă echipa va continua cu sau fără Marius Vlaicu, primordială fiind înscrierea echipei în clasament.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.