Habitu, din nou în fața judecătorilor: ”Dosarul meu este o făcătură!”
Habitu, din nou în fața judecătorilor: ”Dosarul meu este o făcătură!”
Ultra - Scurte21 octombrie 2013

Aristica Doru Șerban, zis Habitu, se va afla, astăzi, din nou în fața judecătorilor craioveni, după ce la termenul trecut a lipsit din motive medicale. Astfel, astăzi, la Curtea de Apel Craiova, se începe judecarea apelului formulat atât de el, cât și de procurori, nemulțumiți că la Târgu Jiu nu au reușit comdamnarea acestuia pentru acte de cămătărie din cauza probelor prea puţine la dosar care să susţină astfel de acuzaţii.
De asemenea, Habitu a declarat, încă o dată, că dosarul său nu este decât o făcătură, matorii care au depus mărtuie împotriva sa fiind indivizi cu caziere încărcate, care au făcut acest lucru pentru a primi pedespe mai ușoare.
„Dosarul meu a fost o făcătură de la cap la coadă. Cred că e clar pentru toată lumea că toţi penalii din judeţ au fost presaţi, forţaţi, cum vreţi să spuneţi, să dea declaraţii împotriva mea, pentru ca să am problemele pe care le am. Acum, dacă vă uitaţi la cine a depus mărturie împotriva mea vedeţi că toţi au primit sau riscă pedepse mult mai mari decât cea dispusă la Târgu Jiu împotriva mea şi care, cred eu, în cele din urmă, va fi modificată în favoarea mea pentru că tot dosarul e o făcătură”, a declarat Habitu.
Trebuie menționat că Aristică Doru Şerban a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare de către Tribunalul Gorj, instanţa dispunând şi confiscarea a aproape 350.000 de lei, sentinţă cu care acesta nu a fost de acord.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • ''UN PRIETEN BUN'' 21.10.2013 la ora 21:31 pm
    sa vedeti ce probleme o sa aiba escrocul de Floarea cand se va afla ce escrocherii a facut el cand va fii chemat Habitu ca martor la procesul pe care il are escrocul la inalta curte la Bucuresti ce va spune el acolo de toate hotiile pe care le-a facut si pe oamenii pe care i-a inselat.Vedeti cum se invarte roata acum e si Habitu martor la procesul lui Floarea o sa spuna si el tot ce stie despre el .Floarea ce te asteapta pe tine la Bucuresti nici nu visezi credeai ca esti invicibil acolo nu mai merge cu pile la inalta curte e sfarsitul inceputului pentru tine o sa se dea in vileg toate hotiile pe care le-ai facut tu cu firmele de stat de unde ai luat numai banii pe spagile pe care le-ai dat la directori sa-ti cumpere marfurile pe care le vindeai la preturi cu adaosuri de 300/%.a fost un sarac vindea fier vechi si cu banii lui Habitu a facut afaceri si dupa ce s_a vazut bogat l-a bagat pe asta la puscarie sa nu-i mai dea banii.Exista un D-zeu.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.