Hai, Făget, hai că se poate!
Hai, Făget, hai că se poate!
Ultra - Scurte27 noiembrie 2014


Se știe că Ciurel plătește, anual, miliarde unor televiziuni, radiouri și ziare locale, pentru a promova Complexul Energetic Oltenia în plan local.
E ca și cum ai promova apa udă în mijlocul bălții.
În afară de acele miliarde, o parte din patronii de media din Gorj parazitează bugetul CEO cu tot felul de alte contracte, care sunt, de fapt, niște pretexte de supt bani. Avem moguli care se laudă, în special beți fiind, că ei recuperează creanțe fabuloase de la Ciurel, în schimbul unor procente destul de mari.
Pe toți aceștia îi rog să nu-l lase singur pe Ciurel în aceste zile, de dinaintea arestării lui.
Hai, Făget, hai că se poate! Mobilizează-i tu, urcați-vă în autocare, pichetați sediul DNA, mânjiți-vă cu cărbuni pe față, dar faceți ceva!!!

1 COMENTARII
  • DeVeghePatriei 29.11.2014 la ora 23:57 pm
    "Domnului" Faget trebuie sa i se retraga gradul de colonel (r). Se poate lua de mana cu nemernicul de Tarnu, fostul comandant al SRI Alba! Din cauza astora, SRI-ul, ca imagine publica, arata ca in anul 1960: "Ce, hehe, baaaa: 'te dracu' ca te fac ciulama! Aici e Securitatea Statului!". Pe nemernicii de genul lui Faget, eu nu i-as lasa sa spuna ca sunt ofiteri rezervisti in cadrul Serviciului: este o palma data peste obraz tuturor celor care au invatat carte ani de zile sa acceada intr-un post! Ofiterii CIA-ului au ajuns sa faca practica ce tine de biologia moleculara si manipularea genomului uman, si noi ne batem cu pietre in fata pesterii!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.